ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φιλικό πρόσωπο της 40χρονης φορέα του κορωνοϊού εσπευσμένα στο Αττικόν λόγω αδιαθεσίας

Φιλικό πρόσωπο της 40χρονης φορέα του κορωνοϊού εσπευσμένα  στο Αττικόν λόγω αδιαθεσίας

Φίλη της 40χρονης, η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, φέρεται να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αττικόν επειδή ένιωσε αδιαθεσία.

Στα τρία είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με ένα εξ αυτών να βρίσκεται στην Αθήνα και αφορά μία 40χρονη γυναίκα.

Η συγκεκριμένη ασθενής είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ η 40χρονη έχοντας τα πρώτα συμπτώματα πήγε αρχικά στο νοσοκομείο, μαζί με μία φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση η φίλη της 40χρονης δήλωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ταυτόχρονα ο ΕΟΔΥ έχει προχωρήσει στην ιχνηλάτηση του οικογενειακού, επαγγελματικού και φιλικού περιβάλλοντος της 40χρονης, προκειμένου να εντοπιστούν άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.