H απίστευτη μεταμόρφωση: Έχασε 65 κιλά και το κατέγραψε σε βίντεο!

H απίστευτη μεταμόρφωση: Έχασε 65 κιλά και το κατέγραψε σε βίντεο!

Ο Μπέντζαμιν Σμιθ, 37 ετών, από το Wrexham της Βόρειας Ουαλίας, αποφάσισε όταν έφτασε τα 140 κιλά ότι έπρεπε να αλλάξει την ζωή του αφού δεν μπορούσε πλέον να βάλει με άνεση ούτε τις κάλτσες του.

Έτσι ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και αδυνατίσματος με σκοπό να χάσει 65 κιλά μέσα σε 6 μήνες…δηλαδή σχεδόν το μισό σωματικό του βάρος.

Επιπλέον ο Μπέν αποφάσισε να κινηματογραφήσει κάθε πτυχή του ταξιδιού του σε μια προσπάθεια να εμψυχώσει και άλλους να αλλάξουν και να χάσουν το περιττό βάρος.

«Πίστευα ότι ο καλύτερος τρόπος για να δείξω στους ανθρώπους πώς να χάσουν βάρος ήταν να κινηματογραφήσω τη διαδικασία ανεξάρτητα από το πόσο αποκαλυπτική ήταν και σε πόσο δύσκολη θέση θα με έφερνε. Το πιο τρομακτικό κομμάτι ήταν ότι έπρεπε να παραδεχθώ στον εαυτό μου ότι δεν μου άρεσε μόνο το φαγητό αλλά ήμουν εθισμένος σε αυτό. Δεν μπορούσα να τρέξω στις σκάλες ή να βάλω τις κάλτσες μου και ίδρωνα ακόμα και όταν άλλαζα ρούχα».

Έτσι δημιούργησε ένα δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης και αδυνατίσματος το οποίο βασίζεται στην κατανάλωση θερμίδων και όχι στο είδος του φαγητού. Μάλιστα ο ίδιος έτρωγε σε όλη την διάρκεια ότι φαγητό ήθελε..απλά στις σωστές ποσότητες.

Μάλιστα αποφάσισε να δημιουργήσει και μια εφαρμογή με το όνομα Fine Dieting το 2018 και να στρατολογήσει χιλιάδες ανθρώπους που τώρα χάνουν κιλά χωρίς περιορισμούς.

Δείτε το video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.