156
Παρκαρισμένα αυτοκίνητα θαμώνων στο πεζοδρόμιο | ΕΛ.ΑΣ.

Αγρίεψε η Τροχαία: χειροπέδες σε παρκοδόρους νυχτερινών κέντρων στο Κολωνάκι και το Ν. Ψυχικό

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 12:23
Παρκαρισμένα αυτοκίνητα θαμώνων στο πεζοδρόμιο
|ΕΛ.ΑΣ.

Αγρίεψε η Τροχαία: χειροπέδες σε παρκοδόρους νυχτερινών κέντρων στο Κολωνάκι και το Ν. Ψυχικό

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 12:23

Σαββατόβραδο και εκτός από τα γνωστά μπλόκα για αλκοτέστ, η Τροχαία έθεσε σε εφαρμογή επιχείρηση-σκούπα για τους παρκαδόρους και λοιπούς «υπευθύνους» νυχτερινών μαγαζιών που «βολεύουν» με το… αζημίωτο, τα ΙΧ των πελατών σε πεζοδρόμια, ράμπες και δημόσιους χώρους.

Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε περιοχές του κέντρου (Κολωνάκι, ιστορικό κέντρο κτλ), το Νέο Ψυχικό και τον Πειραιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα (έντεκα Ελληνες και τέσσερις αλλοδαποί) εκ των οποίων οι εννέα εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι έξι ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Οπως διαπιστώθηκε, έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς απόδειξη, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Με τις  δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελέων. Παράλληλα, από την Τροχαία ενημερώθηκαν και οι συναρμόδιες υπηρεσίες (ΟΤΑ, ΣΔΟΕ), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...