211
|

Δραματική έκκληση: «Βάλτε την Καστοριά σε καραντίνα!»

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2020, 11:12

Δραματική έκκληση: «Βάλτε την Καστοριά σε καραντίνα!»

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2020, 11:12

Εκκληση να τεθεί ολόκληρη η περιοχή της Καστοριάς σε καραντίνα απευθύνουν φορείς της, καθώς ήδη η πόλη μετρά δύο νεκρούς από τον κορονοϊό και τα κρούσματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

«Ολοι οι φορείς της πόλης έχουν ζητήσει να μπει σε καραντίνα. Είχαμε έκτακτη συνέλευση όλης της περιφερειακής ενότητας της Καστοριάς. Σε αυτήν συμμετείχαν οι τρεις δήμαρχοι, οι περιφερειάρχες, δύο βουλευτές, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, των φαρμακοποιών, και όλοι τους ζητούν να μπει η πόλη σε καραντίνα», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega o δημοσιογράφος Μιχάλης Καλαφατίδης.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Εχουμε πάρα πολλά κρούσματα σε σχέση με τον πληθυσμό μας. Σήμερα επιβεβαιώθηκαν άλλα δύο κρούσματα, φτάσαμε στα 16, ενώ έχουμε και δύο νεκρούς», περιέγραψε.

«Δεν ξέρουμε από πού έχει προέλθει όλο αυτό», ανέφερε, αν και όπως είπε, στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας στη χώρα μας αρκετοί κάτοικοι της περιοχής είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό.

«Ηταν ένα γκρουπ στο Μιλάνο, στην έκθεση γούνας. Πάρα πολλοί γουναράδες βρέθηκαν εκεί. Είχαμε ένα γκρουπ μαθητών που είχε πάει στην Ιταλία, άτομα που ήρθαν από τα Ιεροσόλυμα», εξήγησε. «Δεν έγινε τίποτα στην αρχή, και για αυτό τώρα έχουμε αυτή την κατάσταση», υποστήριξε και πλέον «ζούμε πάρα πολύ δύσκολα εδώ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...