168
Ο Πρωθυπουργός στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής | George Vitsaras / SOOC

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2019, 21:37
Ο Πρωθυπουργός στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής
|George Vitsaras / SOOC

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2019, 21:37

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής μετέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του σεισμού και την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού.

Ο Πρωθυπουργός έφθασε λίγο πριν τις 21.00 στο Χαλάνδρι, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Εκεί ενημερώθηκε για όσα αναμένεται να ακολουθήσουν αναφορικά με την διαχείριση της κατάστασης στην Αττική μετά τον σεισμό.

«Θέλω για άλλη μια φορά να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό που κινήθηκε πολύ γρήγορα και ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά» είπε ο Πρωθυπουργός λίγο μετά τις 21.00 και εξερχόμενος του Κέντρου.

«Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Αυτός ήταν ένας ακόμα σεισμός, θα γίνουν κι άλλοι στο μέλλον δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό» τόνισε.

«Η δική μας δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό που ανταποκρίθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο περιστατικό» ανέφερε κλείνοντας το σύντομο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...