342
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1995 στην περιβόητη συνέντευξή της στο BBC για την εκπομπή «Panorama» | BBC TV PUBLICITY

Στο φως οι απόπειρες αυτοκτονίας της Νταϊάνα – ανάστατη η βασιλική οικογένεια

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2020, 19:55
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1995 στην περιβόητη συνέντευξή της στο BBC για την εκπομπή «Panorama»
|BBC TV PUBLICITY

Στο φως οι απόπειρες αυτοκτονίας της Νταϊάνα – ανάστατη η βασιλική οικογένεια

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2020, 19:55

Το φάντασμα της Lady D συνεχίζει να στοιχειώνει τη βρετανική μοναρχία κι ας έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες πια από τον θάνατό της, σε εκείνο το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το καλοκαίρι του 1997. Τούτο διότι μία ακόμη «αποκαλυπτική» σειρά σχετικά με τον εύθραυστο κόσμο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και μητέρας των πριγκίπων Ουίλιαμ και Χάρι έρχεται να επαναφέρει στη δημόσια σφαίρα τις σκοτεινές πτυχές της ζωής στους διαδρόμους των ανακτόρων.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ταμπλόιντ εν προκειμένω, που αρέσκονται σε τέτοιες υποθέσεις, οι δύο πρίγκιπες, ο Ουίλιαμ που είναι δεύτερος στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου και ο μικρότερός του αδελφός Χάρι, είναι αναστατωμένοι καθώς επίκειται να βγει στη μικρή οθόνη ένα αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μητέρας τους.

Μεταξύ άλλων, το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι η «πριγκίπισσα του λαού» είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές!

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun, το ντοκιμαντέρ, με προσωρινό τίτλο «Being Me: Diana», θα παρουσιάσει στο κοινό τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η πριγκίπισσα από τις διατροφικές διαταραχές, στον δυστυχισμένο της γάμο και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

Θα χρησιμοποιήσουν υλικό το οποίο δεν έχουμε δει ξανά από ομιλίες της όπως και συνεντεύξεις με άτομα τα οποία ήταν κοντά της.

Η Daily Mail περιέγραψε τους Ουίλιαμ και Χάρι ιδιαίτερα αναστατωμένους και ενοχλημένους από το ντοκιμαντέρ, που έρχεται να ανακινήσει ζητήματα που οι ίδιοι με πολύ κόπο είχαν καταφέρει να ξεχάσουν.

Η σειρά, που προορίζεται για το Netflix, δημιουργήθηκε από την τηλεοπτική εταιρεία DSP.

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι συνεργάστηκε με την πλατφόρμα του Netflix για το «Thomas The Tank Engine» και την 75η επέτειo του παιδικού αυτού ήρωα («Τόμας το Τρενάκι»).

Μια τηλεοπτική πηγή είπε: «Τόσο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όσο και η οικογένεια (της Νταϊάνα) Σπένσερ θα αρνηθούν να λάβουν μέρος στο ντοκιμαντέρ».

«Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι θα είναι πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τον Χάρι επειδή συνεργάζεται με το Netflix. Σε μια στιγμή που το Μπάκιγχαμ έχει ήδη τρωθεί από την αποχώρηση της Μέγκαν και του Χάρι, το ντοκιμαντέρ έρχεται σε μια καθόλου καλή χρονική συγκυρία», καταλήγει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...