157
Φωτογραφία από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα. Περισσότερα στοιχεία για το πρωτοφανές περιστατικό αναμένονται από την κατάθεση του θύματος | INTIMEnews

Περίεργη υπόθεση ομηρίας αστυνομικού από Πακιστανούς στη Νίκαια

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 09:05
Φωτογραφία από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα. Περισσότερα στοιχεία για το πρωτοφανές περιστατικό αναμένονται από την κατάθεση του θύματος
|INTIMEnews

Περίεργη υπόθεση ομηρίας αστυνομικού από Πακιστανούς στη Νίκαια

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 09:05

Πρωτοφανές περιστατικό ομηρίας αστυνομικού από έξι αλλοδαπούς έφερε στο φως της δημοσιότητας η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα έχουν μέχρι στιγμής γνωστά, ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια, βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να κρατείται από έξι Πακιστανούς μέσα σε διαμέρισμα της Νίκαιας.

Περίοικοι τον άκουσαν να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησαν την Αμεση Δράση.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Οταν πήγαν να μπουν όμως στο διαμέρισμα δέχθηκαν και αυτοί την επίθεση των αλλοδαπών.

Στο εσωτερικό βρήκαν τον συνάδελφό τους δεμένο, φιμωμένο και χτυπημένο στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξηγήσεις που έδωσε ο απελευθερωθείς όμηρος, φέρεται να ακολούθησε τους Πακιστανούς ως υπόπτους για παράνομη διακίνηση καπινικών προϊόντων. Αγνωστό πώς όμως, έγινε αντιληπτός, τον ακινητοποίησαν και κατέληξε όμηρός τους.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι έξι Πακιστανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Από την Ασφάλεια πάντως διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ενδεικτικό είναι ότι της υπόθεσης έχει επιληφθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...