262
Οι νέοι και οι παλιοί. Συμπτώσεις στη ζωή αστέρων του Χόλιγουντ | Instagram /guyritchie

Χιου Γκραντ και Γκάι Ρίτσι ποζάρουν όπως οι πατεράδες τους πριν από 65 χρόνια

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2019, 15:45
Οι νέοι και οι παλιοί. Συμπτώσεις στη ζωή αστέρων του Χόλιγουντ
|Instagram /guyritchie

Χιου Γκραντ και Γκάι Ρίτσι ποζάρουν όπως οι πατεράδες τους πριν από 65 χρόνια

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2019, 15:45

Τονισμένα μουστάκια, ψηλό καπέλο που γέρνει ελαφρώς προς τα δεξιά, μονόκλ και άλλα ενδυματολογικά και στιλιστικά παρελκόμενα που χαρακτήριζαν την εποχή, φορούν οι αξιωματικοί του βρετανικού στρατού «Seaforth Highlanders», όπως φαίνεται σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1954.

Σε μία απίθανη σύμπτωση, 65 χρόνια αργότερα μία ομάδα χολιγουντιανών αστέρων, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Χιου Γκραντ και ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, ανακαλύπτουν ότι τους συνδέει μία κοινή ιστορία και αποφασίζουν να αντιγράψουν τη φωτογραφία των προγόνων τους.

Ο πατέρας του Ρίτσι ήταν ο Τζον Ρίτσι, ο λοχαγός που στέκεται όρθιος δεξιά στην αριστερή φωτογραφία, φορώντας το μονόκλ. Ο λοχαγός Τζέιμς Γκραντ, ο πατέρας του Χιου Γκραντ βρίσκεται επίσης στην πίσω σειρά, στο κέντρο. Μάλιστα, η ομοιότητα με τον Χιου με τον πατέρα του είναι καταπληκτική.

Μεγάλη σύμπτωση αποτελεί και το γεγονός ότι ακόμη ένα μέλος της ομάδας της παλιάς φωτογραφίας, ο ταγματάρχης Ιαν Γκιμπ, πίσω και αριστερά, στην παλιά φωτογραφία είναι ο παππούς του Ρόρι Γκιμπ, ο οποίος ήταν βοηθός παραγωγής στη νέα ταινία «The Gentlemen» την οποία σκηνοθέτησε ο Ρίτσι και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις αρχές του 2020.

Μόλις κατάλαβαν και οι τρεις ότι τους συνδέει το παρελθόν των προγόνων τους, αποφάσισαν να «τηλεμεταφέρουν» τη φωτογραφία με τους απογόνους στο 2019. Ετσι, ντύθηκαν με ρούχα και αξεσουάρ εποχής, άφησαν μουστάκια και ό,τι άλλο ήταν απαραίτητο και τίμησαν τους προγόνους τους.

Οπως γράφουν οι Times του Λονδίνου, ο Ρίτσι αποφάσισε να ανεβάσει τη φωτογραφία στο Instagram με αφορμή την «Ημέρα Εκεχειρίας», δηλαδή της επετείου λήξης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου.

Ο τέταρτος άνδρας (καθισμένος) της φωτογραφίας είναι άγνωστος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...