267
Στιγμιότυπο από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Σγουρός υπό τον τίτλο «Δούρου διαψεύδει Δούρου για το πότε παρέλαβε τη μελέτη για τη Μάνδρα» | Youtube

Σγουρός: Η Δούρου αυτοδιαψεύδεται για τη μελέτη της Μάνδρας [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2019, 16:51
Στιγμιότυπο από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Σγουρός υπό τον τίτλο «Δούρου διαψεύδει Δούρου για το πότε παρέλαβε τη μελέτη για τη Μάνδρα»
|Youtube

Σγουρός: Η Δούρου αυτοδιαψεύδεται για τη μελέτη της Μάνδρας [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2019, 16:51

Για ανέντιμο παιχνίδι εντυπώσεων με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών, κατηγορεί την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, με αφορμή όσα είπε η κυρία Δούρου σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στην ΕΡΤ για το θέμα της αντιπλημμυρικής μελέτης της Μάνδρας.

Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ. Σγουρός, ενώ η περιφερειάρχης είχε παραδεχθεί ότι η μελέτη υπήρχε ήδη από το 2014 και την ενέκρινε μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ, στις νέες της δηλώσεις υποστήριξε κάτι εντελώς διαφορετικό: ότι μελέτη δεν υπήρξε, παρά μόνο το Φεβρουάριο του 2016 (συγχέοντας -όπως καταγγέλλει ο κ. Σγουρός- εσκεμμένα τη διοικητική πράξη ενός άλλου οργάνου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, για την οριοθέτηση του ρέματος με την έγκριση και παραλαβή της μελέτης από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής).

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης παρουσιάζει μάλιστα και βίντεο μέσω του οποίου αποδεικνύεται η… αυτοδιάψευση της κυρίας Δούρου για το θέμα της αντιπλυμμυρικής μελέτης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Γιάννης Σγουρός δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές και για τον τρόπο κάλυψης του όλου θέματος από τη δημόσια τηλεόραση, έχοντας από τη μία την περιφερειάρχη σε έναν διαρκή μονόλογο, όπου προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χωρίς καμία δυνατότητα αντίλογου.

«Ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός που επικρατεί στη κρατική τηλεόραση, που είχαμε δημόσια καταγγείλει, συνεχίζεται. Για πολλοστή φορά η ανακοίνωση της παράταξης “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” αποσιωπήθηκε από την ΕΡΤ.  Με τον ίδιο τρόπο που στήνεται ένα σκηνικό προπαγάνδας υπέρ της κυρίας Δούρου και που φιμώνεται κάθε αντίθετη άποψη», καταγγέλλει και στο πλαίσιο αυτό καλεί τη διοίκηση της ΕΡΤ «να κάνει αυτό που η δεοντολογία και ο νόμος επιβάλλει: να δώσει βήμα και στην αντίθετη άποψη και να πάψει το παιχνίδι της παραπληροφόρησης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...