251
Η τελευταία πτήση της Ryanair από Θεσσαλονίκη-Αθήνα θα γίνει στις 31 Μαρτίου | REUTERS

Σταματά τις πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη η Ryanair

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 11:03
Η τελευταία πτήση της Ryanair από Θεσσαλονίκη-Αθήνα θα γίνει στις 31 Μαρτίου
|REUTERS

Σταματά τις πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη η Ryanair

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 11:03

Τέλος στις πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα βάζει η Ryanair από την 1η Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο είχε ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014 με 10 πτήσεις την ημέρα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, πως από την 1η Απριλίου 2019 διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντίστροφα. Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε».

Εξηγήσεις από τη Ryanair

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την ανατολική Μεσόγειο Νικόλας Λάρδης δήλωσε πως «το συγκεκριμένο δρομολόγιο (Αθήνα-Θεσσσαλονικη) δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά μας για το 2019, όπως έχει ανακοινωθεί σε συνέντευξη Tύπου στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο», ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση αυτή έχει ληφθεί πριν από το καλοκαίρι και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την αποβίβαση επιβατών στην Τιμισοάρα, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Πρόσθεσε πως η εταιρία ενισχύει πάνω από 130 δρομολόγια από και προς Ελλάδα με περισσότερες από 390 πτήσεις εβδομαδιαίως, ενώ προσέθεσε πως η απόφαση αυτή, έχει να κάνει με την αλλαγή στρατηγικής που έχει χαράξει η εταιρεία.

Τα δρομολόγια εσωτερικού που διατηρούνται τη θερινή περίοδο είναι τα Αθήνα-Σαντορίνη και Χανιά-Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, εκτός από το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, η εταιρεία δεν ανανεώνει το 2019 τα δρομολόγια Αθήνα-Χανιά, Αθήνα-Ρόδος και Αθήνα-Μύκονος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...