195
Στα ταυτοποιηθέντα άτομα περιλαμβάνονται δύο γυναίκες, οι οποίες συνεπλάκησαν με αστυνομικό | Youtube

Ταυτοποιήθηκαν 14 για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:11
Στα ταυτοποιηθέντα άτομα περιλαμβάνονται δύο γυναίκες, οι οποίες συνεπλάκησαν με αστυνομικό
|Youtube

Ταυτοποιήθηκαν 14 για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:11

Την ταυτοποίηση 14 ατόμων (όλοι αλλοδαποί) ανάμεσά τους και οι γυναίκες που συνεπλάκησαν με αστυνομικό, για τα πρόσφατα πρωτοφανή επεισόδια στη Μυτιλήνη, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή 14 αλλοδαπών (11 ανδρών και τριών γυναικών) σε έκνομες ενέργειες που έλαβαν χώρα προ εβδομάδας στη Λέσβο.

Το πρωί της 3ης Φεβρουαρίου στο ΚΥΤ της Μόριας συγκεντρωμένα άτομα –αλλοδαποί– απέτρεψαν την καθιερωμένη διανομή φαγητού σε λοιπούς διαμένοντες στην εγκατάσταση, προκαλώντας ένταση.

Ακολούθησε συγκέντρωση στην περιοχή του Καρά Τεπέ και πορεία επί της εθνικής οδού Μυτιλήνης – Θερμής, με προορισμό την πόλη της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της πορείας, τα ταυτοποιημένα άτομα, μαζί με άλλα άτομα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, υποκίνησαν και συμμετείχαν σε επεισόδια με βιαιοπραγίες, εκτοξεύοντας πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, που επενέβησαν για να αποκαταστήσουν την τάξη, ενώ έβαλαν και φωτιές.

Στα ταυτοποιηθέντα άτομα, περιλαμβάνονται δύο γυναίκες, οι οποίες συνεπλάκησαν με αστυνομικό.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία (διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης) για τα αδικήματα της στάσης, της βίας κατά υπαλλήλων, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, του εμπρησμού, καθώς και της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...