335
Εικόνα από τις έρευνες στην περιοχή του Φάρου Ικαρίας για την 34χρονη Αγγλίδα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και εθελοντών | Ikariaki.gr

Θρίλερ στην Ικαρία με εξαφάνιση αγγλίδας αστροφυσικού

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2019, 08:02
Εικόνα από τις έρευνες στην περιοχή του Φάρου Ικαρίας για την 34χρονη Αγγλίδα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και εθελοντών
|Ikariaki.gr

Θρίλερ στην Ικαρία με εξαφάνιση αγγλίδας αστροφυσικού

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2019, 08:02

Η μνήμη είναι νωπή. Και οι ομοιότητες με την πρόσφατη τρομακτική υπόθεση της αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη έκαναν τους κατοίκους και τις Αρχές της Ικαρίας να ανησυχήσουν σφόδρα: Μια 34χρονη αγγλίδα αστροφυσικός που έκανε διακοπές στο νησί μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της και την Τρίτη αναμενόταν να επιστρέψει μαζί του στην Αθήνα, εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τον σύντροφό της, μόλις ξύπνησε ο ίδιος δεν την βρήκε στο διαμέρισμα και αφού της τηλεφώνησε στις 10 πμ εκείνη του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο, στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου.

Στην συνέχεια, ο 38χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί της, χωρίς όμως να είναι εφικτή η επικοινωνία τους.

Ο κύπριος σύντροφος της 34χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις αρχές στις 12.40 το μεσημέρι της Δευτέρας και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής ενώ των ερευνών συνδράμει και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ikariaki.gr, αργά τη Δευτέρα, δυνάμεις εθελοντών πυροσβεστών έψαξαν μέχρι το χωριό Καταφύγι και όλη την ορεινή περιοχή χωρίς αποτέλεσμα, ενώ σήμα από το κινητό της αγνοούμενης εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είπαν ότι είδαν κάποια κοπέλα να κάνει jogging στην περιοχή του Δράκανου – Φάρου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την αγνοουμένη.

Σταθμευμένα οχήματα της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας σε σημείο όπου γίνονται έρευνες για την αγνοούμενη, στην περιοχή του Φάρου (Δράκανο)

Μολονότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι κακό, οι ομοιότητες με την τραγική περίπτωση της Σουζάν Ιτον είναι πολλές: και η αμερικανίδα βιολόγος είχε πάει για τρέξιμο και η υπόθεσή της αρχικά ήταν αυτή μιας εξαφάνισης –μετά αποδείχτηκε ότι είχε χάσει τη ζωή της με φρικτό τρόπο…

Στην Ικαρία έφτασε και ελικόπτερο από την Αθήνα για να συμμετέχει στις έρευνες
Το ελικόπτερο της πυροσβεστικής επιχειρεί στην Ικαρία, στην περιοχή του Δράκανου, το βράδυ της Δευτέρας

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...