283
Ο 42χρονος δράστης πυροβόλησε τον γείτονά του στον αυχένα με μονόβολη καραμπίνα για αγριογούρουνα, την οποία κατείχε νόμιμα, ενώ στη συνέχεια όπλισε ξανά και πυροβόλησε τη μητέρα του θύματος. | INTIMEnews

«Τους έφαγα και τους δύο» – αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τη διπλή δολοφονία στη Χρυσούπολη

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2019, 14:22
Ο 42χρονος δράστης πυροβόλησε τον γείτονά του στον αυχένα με μονόβολη καραμπίνα για αγριογούρουνα, την οποία κατείχε νόμιμα, ενώ στη συνέχεια όπλισε ξανά και πυροβόλησε τη μητέρα του θύματος.
|INTIMEnews

«Τους έφαγα και τους δύο» – αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τη διπλή δολοφονία στη Χρυσούπολη

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2019, 14:22

Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης του διπλού φονικού στην Ποντιάδα της Χρυσούπολης Καβάλας.

«Τους έφαγα», είπε στους γείτονες που βγήκαν να δουν τι είχε γίνει όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς, απειλώντας να σκοτώσει και άλλους.

«Εφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει […] είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Center TV.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε προστριβή μεταξύ δράστη, Περικλή Ν., και των θυμάτων, Σίμο Σ., πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, και τη μητέρα του Μαρία Σ. 67 ετών, σχετικά με το μέρος όπου συνήθιζε να σταθμεύει τη νταλίκα του ο γιος (φωτογραφία κάτω).

Ο 42χρονος δράστης πυροβόλησε τον γείτονά του στον αυχένα με μονόβολη καραμπίνα για αγριογούρουνα, την οποία κατείχε νόμιμα, ενώ στη συνέχεια όπλισε ξανά και πυροβόλησε τη μητέρα του θύματος. Μετά την πράξη του και αφού απείλησε τους περιοίκους, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ανέφερε τι είχε συμβεί και παραδόθηκε.

Για «κακιά στιγμή» μίλησε ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, επιβεβαιώνοντας ότι ο δράστης είχε εργαστεί για λίγο στον δήμο.

«Ηταν η κακιά στιγμή, αδυνατούμε να πιστέψουμε πώς έφτασε στο έγκλημα ο Περικλής, που εργάστηκε για ένα δίμηνο στο δήμο, στην υπηρεσία καθαριότητας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», δήλωσε στο ethnos.gr.

Οι σοροί των δύο θυμάτων μεταφέρθηκαν για νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής και οι κηδείες τους αναμένετι να γίνουν το απόγευμα στις έξι  ή το πρωί του Σαββάτου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...