303
φωτογραφία αρχείου | Intimenews

Χολαργός: Αστυνομικός άνοιξε πυρ έπειτα από διαπληκτισμό με οδηγό λόγω τροχαίου!

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2020, 16:44
φωτογραφία αρχείου
|Intimenews

Χολαργός: Αστυνομικός άνοιξε πυρ έπειτα από διαπληκτισμό με οδηγό λόγω τροχαίου!

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2020, 16:44

Σε ένα ακόμη περιστατικό με πρωταγωνιστή στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. εκτός υπηρεσίας, αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή άνοιξε πυρ με το υπηρεσιακό του όπλο έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με άλλον οδηγό λόγω τροχαίου ατυχήματος !

Το ένοπλο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Χολαργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εν λόγω αστυνομικός είχε στο αυτοκίνητό του την ετοιμόγεννη γυναίκα του και διαπληκτίστηκε με οδηγό άλλου οχήματος όταν τράκαραν στον δρόμο.

Σε έξαλλη κατάσταση ο αστυνομικός βγήκε από το αυτοκίνητό του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτμπαγκάζ του άλλου αυτοκινήτου.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Αμεση ήταν η απόπειρα του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, να εκμεταλλευθεί πολιτικά το συμβάν, συνδέοντάς το με τον ξυλοδαρμό δύο ανδρών της ΔΙΑΣ -και πάλι εκτός υπηρεσίας- από μπράβους στο Γκάζι (εδώ) και την απώλεια του οπλισμού τους, καθώς και με το περιστατικό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) με ειδικό φρουρό να προτάσσει το όπλο του εναντίον φοιτητών και αναρχικών (εδώ).

«Πριν από δύο εβδομάδες, νεοπροσληφθέντες ειδικοί φρουροί χωρίς επαρκή εκπαίδευση χτυπήθηκαν και απώλεσαν υπηρεσιακό όπλο από μπράβους της νύχτας. Την περασμένη Δευτέρα, ένας ακόμη ειδικός φρουρός απειλούσε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Κατόπιν, τα ΜΑΤ έπνιξαν στα χημικά φοιτητές μέσα στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, χθες το βράδυ αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, πυροβόλησε αυτοκίνητο πολίτη κατόπιν διαπληκτισμού. Ενώ από χθες, τα ΜΑΤ έχουν πάρει εντολή να χτυπούν τους νησιώτες στη Χίο και τη Λέσβο. Και σήμερα φτάσαμε στο σημείο να δούμε άντρες των ΜΑΤ να πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από κατοίκους της Χίου. (…) Με  ευθύνη της κυβέρνησης, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», σχολίασε ο κ. Χαρίτσης, ζητώντας εκ νέου την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...