500
Στιγμές χαλάρωσης στο ιδανικό περιβάλλον του Minos Beach art hotel | bluegr Hotels & Resorts

bluegr Hotels & Resorts: Μοναδικές πασχαλινές εμπειρίες

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2019, 17:11
Στιγμές χαλάρωσης στο ιδανικό περιβάλλον του Minos Beach art hotel
|bluegr Hotels & Resorts

bluegr Hotels & Resorts: Μοναδικές πασχαλινές εμπειρίες

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2019, 17:11

Ξεχωριστές εμπειρίες με ανοιξιάτικο άρωμα στα τέσσερα ξενοδοχεία της υποδέχεται η bluegr Hotels & Resorts το φετινό Πάσχα. Το Life Gallery athens στην Αθήνα και τα Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites και Candia Park village στον Άγιο Νικόλαο υπόσχονται ιδανικές πασχαλινές αποδράσεις που συνδυάζουν τα παραδοσιακά έθιμα με τη σύγχρονη πολυτέλεια και τις μοναδικές ελληνικές γεύσεις του βραβευμένου chef Γιάννη Μπαξεβάνη.

Αθηναϊκό Πάσχα

Μέσα στην ανθισμένη φύση της άνοιξης στην Εκάλη, το Life Gallery athens συνδυάζει την πολυτέλεια με το στυλ και τη ζεστή φιλοξενία με τη διακριτικότητα, και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές για το Πάσχα. Στο Kool Life, το εστιατόριο του ξενοδοχείου έχουν ετοιμαστεί παραδοσιακά νηστίσιμα πιάτα αλλά και ένα μοναδικό αναστάσιμο δείπνο.

Ανάσταση στον Άγιο Νικόλαο

Το Minos Beach art hotel στον Άγιο Νικόλαο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν το Πάσχα σε ένα πολυτελές περιβάλλον, που αποτίει φόρο τιμής στην καλλιτεχνική δημιουργία και τη γνήσια φιλοξενία. Το πολυτελές ξενοδοχείο προτείνει ανοιξιάτικους περίπατους στους κήπους του, που είναι περιτριγυρισμένοι από σύγχρονα έργα τέχνης της συλλογής του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες, που μόνο η Κρήτη μπορεί να προσφέρει, περιφορά επιταφίου με κατανυκτική ατμόσφαιρα σε γραφικά εκκλησάκια, και Ανάσταση με φόντο το μαγικό τοπίο της λίμνης του Αγίου Νικόλαου. Η κορύφωση έρχεται την ημέρα της Λαμπρής με παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι στο εστιατόριο Τέρψις.

Πάσχα για δύο στην Κρήτη

Προσφέροντας ένα πραγματικό καταφύγιο άνεσης και χαλάρωσης μόνο για ενήλικες, το Minos Palace hotel & suites προσκαλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν τις μέρες του Πάσχα περιτριγυρισμένοι από θάλασσα, σε μια εποχή που η υπέροχη φύση της Κρήτης βρίσκεται σε πλήρη άνθιση. Μινιμαλιστικές εγκαταστάσεις, με έμφαση στην πολυτέλεια, ασύγκριτη ηρεμία, και ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων υπόσχονται ότι η φετινή πασχαλινή περίοδος θα μείνει αξέχαστη στους επισκέπτες του.

Παραδοσιακό Πάσχα για όλη την οικογένεια

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία πασχαλινών οικογενειακών διακοπών προτείνει το Candia Park village στον Κόλπο Μιραμπέλου στον Άγιο Νικόλαο. Οικογένειες και ζευγάρια έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα αναζωογονητικό ανοιξιάτικο διάλειμμα από την καθημερινότητα, με γνήσιο άρωμα κρητικής φιλοξενίας, παραδοσιακής κουζίνας, σε εγκαταστάσεις που υπόσχονται διασκέδαση και χαλάρωση για μικρούς και μεγάλους.

Πασχαλινά Πακέτα

  • Life Gallery athens: από 116 ευρώ ανά διανυκτέρευση με πρωινό
  • Minos Beach art hotel: από 227 ευρώ ανά διανυκτέρευση με πρωινό
  • Minos Palace hotel & suites: από 167 ευρώ ανά διανυκτέρευση με πρωινό
  • Candia Park village: από 147 ευρώ ανά διανυκτέρευση με πρωινό

Για την bluegr Hotels & Resorts

Ο όμιλος διαθέτει πέντε ξενοδοχειακές μονάδες σε Κρήτη, Αθήνα και Ρόδο. Οι άρτιες εγκαταστάσεις και οι μοναδικές τοποθεσίες, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την άριστη φιλοξενία συνθέτουν τη βάση της φιλοσοφίας του ομίλου, τα ξενοδοχεία του οποίου μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε είδους επισκέπτη. Το Minos Beach art hotel αποτελεί μέλος της αλυσίδας The Small Luxury Hotels of the World, το Minos Palace hotel & suites διαθέτει 360ᵒ sea view, το Candia Park village είναι αφιερωμένο στη δημιουργία των ιδανικών οικογενειακών διακοπών, το Life Gallery athens αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας και το Miramare suites & villas λειτουργεί ως μέλος των Sunprime Hotels.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...