654
Στιγμιότυπο στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου | oramastudies.gr

Ξημέρωμα Σαββάτου στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 15:58
Στιγμιότυπο στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου
|oramastudies.gr

Ξημέρωμα Σαββάτου στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 15:58

Στα όρια της νύχτας και της μέρας μια μικρή κοινωνία πωλητών, αγοραστών, εργατών, ζωντανεύει με τις φωνές της ένα τεράστιο σκεπαστό χώρο, όπου συγκεντρώνονται τα ψάρια που τροφοδοτούν τις αγορές της Αττικής.

Καΐκια που ξεφορτώνουν, φορτηγά-ψυγεία που πηγαινοέρχονται, άνθρωποι που κινούνται ανάμεσα στα τελάρα ψάχνοντας και παζαρεύοντας την τιμή, δημιουργούν έναν αναβρασμό που κρατάει μέχρι το ξημέρωμα.

 

View this post on Instagram

 

Ανυπομονώ να βιώσουμε μέσα από την ομαδικότητα, την νηνεμία της θάλασσας, την ένταση του παζαριού, την τάξη μέσα στο χάος, την ομορφιά ενός παλιού και βιομηχανικού λιμανιού, την τρυφερότητα που κρύβεται μέσα στα σκληρά πρόσωπα, μέσα σε ένα δημιουργικό ξενύχτι στην Ιχθυόσκαλα φωτογραφίζοντας ! Το Χάραμα του Σάββατου 26/1/2019. Την Κυριακή 27/1 μαθαίνουμε την τέχνη της επιλογής & αξιολόγησης των εικόνων μας, μόνο από τον «Φωτογραφικό μας εαυτό». Μια στιγμή, ή περισσότερες, κλικ όπου πλησιάζουμε τον εαυτό μας μέσα από τη δημιουργική και εκφραστική διαδικασία της Φωτογραφισης ! Χαρά μου να σας γνωρίσω. Μάρω Κουρή Φωτορεπόρτερ – Photo coach. Infos: https://www.oramastudies.gr/workshop/ιχθυοσκαλα/ Photo: Maria Hatzikonstantinou #photographicworkshop #photooftheday #workshop #photographer #gift #photography #abundance #camera #ifocus_gr #photologio_gr #fishmarket #keratsini #harbor #urban

A post shared by Maro Kouri (@maro_kouri) on

Το ξημέρωμα του Σαββάτου οι συμμετέχοντες θα βρεθούν στην καρδιά του γεγονότος και καλούνται να το μετατρέψουν σε φωτογραφικό θέμα, αποτυπώνοντας την ένταση και την ατμόσφαιρα της ιχθυόσκαλας, με την εισηγήτρια να καθοδηγεί και να συμβουλεύει.

Ταυτόχρονα, παίρνοντας μικρές συνεντεύξεις και κρατώντας τις προσωπικές τους σημειώσεις από την εμπειρία τους, θα μπορέσουν να δημιουργήσουν το κείμενο που θα συνοδεύσει κατάλληλα τις φωτογραφίες τους.

Την επόμενη μέρα θα παρουσιαστούν οι εικόνες για ανάλυση και κριτική και θα συζητηθεί το θέμα του editing των εικόνων προς τη δημιουργία ενός συνεκτικού και ολοκληρωμένου φωτογραφικού έργου.  Απευθύνεται σε φωτογράφους που έχουν τις απαραίτητες βασικές θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις.

Προτεινόμενες γνώσεις: Photography Basics

Info

  • Σεμινάριο φωτογραφίας: Στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου
  • Εισηγήτρια: Μάρω Κουρή
  • Διάρκεια: 8 ώρες
  • Κόστος: 120€+ΦΠΑ
  • Ημερομηνία: Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Ιανουαρίου
  • Ώρες: Σάββατο ξημερώματα (βράδυ Παρασκευής) 01:00-06:00 & Κυριακή 17:00-20:00
  • Παρέχεται βιβλίο για τον κοινωνικό ρόλο της φωτογραφίας (στα Αγγλικά) με επιπλέον κόστος 30€+ΦΠΑ
  • Εγγραφές έως: Τετάρτη 23 Ιανουαρίου

Για εγγραφή στα Workshops κάντε κλικ εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...