H Astellas μοίρασε χαμόγελα στο Γηροκομείο Πειραιά

H Astellas μοίρασε χαμόγελα στο Γηροκομείο Πειραιά

Διαβάστε πώς οι εργαζόμενοι εθελοντές της φαρμακευτικής εταιρείας  αξιοποίησαν  την Ημέρα Εθελοντισμού και πέρασαν μια ημέρα παρέα με τους ηλικιωμένους  του Γηροκομείου, προκαλώντας συγκίνηση. 

astellas-200
Το μήνυμα της ουσιαστικής προσφοράς και της φροντίδας των ανθρώπων τρίτης ηλικίας μετέδωσαν με τον πιο όμορφο τρόπο, οι εργαζόμενοι εθελοντές της εταιρείας Astellas, την περασμένη Πέμπτη. 

Στο πλαίσιο της «Ημέρας Εθελοντισμού», περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι της φαρμακευτικής, βρέθηκαν στο Γηροκομείο Πειραιά, απήλαυσαν γευστικό ελληνικό καφέ στη χόβολη, διασκέδασαν, τραγούδησαν και γευμάτισαν μαζί με τους 200 φιλοξενούμενους της δομής, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας για προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

«Δίνουμε Χρόνο σε ό,τι αξίζει – Αλλάζοντας το Αύριο» ήταν το μήνυμα της Αstellas, που συγκαταλέγεται στις 20 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον  κόσμο και λίγες ημέρες νωρίτερα μας το απέδειξε περίτρανα, αφιερώνοντας μια ημέρα στους ηλικιωμένους που διαμένουν στο Γηροκομείο. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα ζεστό καθώς εθελοντές και φιλοξενούμενοι εκτός των άλλων επιδοθήκαν μαζί και σε ένα ξεχωριστό μάθημα μαγειρικής αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνους, με την υπογραφή 2 γνωστών chef.

Υπό τους ήχους κλασσικών μελωδιών όλοι οι συμμετέχοντες μυήθηκαν στην  τέχνη της γαστρονομίας με κέφι και καλή διάθεση, και υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Τσούλη και της Μάγκυ Ταμπακάκη, έφτιαξαν κουλουράκια βανίλιας και μπισκότα πορτοκαλιού.  Στη συνέχεια γευμάτισαν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας τις μαγειρικές συνθέσεις που προσέφερε η Astellas, ενώ ως ανάμνηση της ημέρας, οι εργαζόμενοι της εταιρείας δώρισαν στο Γηροκομείο 4 πίνακες ζωγραφικής που δημιούργησαν οι ίδιοι. 

Μια πράξη αγάπης και ανιδιοτελούς προφοράς που μας συγκίνησε όλους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης