Sani Gourmet: 8 κορυφαίοι σεφ άνοιξαν νέους γαστρονομικούς δρόμους στη Χαλκιδική

Sani Gourmet: 8 κορυφαίοι σεφ άνοιξαν νέους γαστρονομικούς δρόμους στη Χαλκιδική

Κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου συναντήθηκαν για 14η χρονιά στο Sani Resort και ανέδειξαν έναν διαφορετικό κόσμο γεύσεων μέσα από ευρηματικές ιδέες και αστείρευτη δημιουργικότητα βραβευμένων με αστέρια Michelin σεφ 

_VDS1424_copy_01
Πέντε ημέρες γεμάτες γαστρονομία, γεύσεις και παραδόσεις του κόσμου έζησε μια από τις πιο ανερχόμενες πόλεις της Ευρώπης στο πεδίο της γαστρονομίας, η Θεσσαλονίκη.

Οκτώ διεθνώς αναγνωρισμένοι και βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ, επιστράτευσαν τη γνώση και τη φαντασία τους και δημιούργησαν γεύσεις που εκτόξευσαν σχεδόν 2.000 ουρανίσκους, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Sani Gourmet, στη Χαλκιδική.

Ο Γερμανός Thomas Bühner, η Γαλλίδα Stephanie Le Quellec, ο Βρετανός Simon Rogan, ο Ινδός Manjunath Mural, ο Βραζιλιάνος Rafa Costa e Silva, ο Ιάπωνας Takagi Kazuo, και ο Αμερικανός Fredrik Berselius και ο Αυστραλός Greg Malouf βρέθηκαν από τις 10 έως τις 14 Μαΐου στο Sani Resort στη Χαλκιδική, προσφέροντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στους λάτρεις του καλού φαγητού.

Κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου συναντήθηκαν για 14η χρονιά στο Sani Gourmet και ανέδειξαν έναν διαφορετικό κόσμο γεύσεων μέσα από ευρηματικές ιδέες και αστείρευτη δημιουργικότητα πάνω στον πλούτο της γης. Με τις γαστρονομικές κεραίες τους στραμμένες στις παγκόσμιες παραδόσεις και σαφείς επιρροές από μοντέρνες, υψηλού επιπέδου, τεχνικές, οι οκτώ κορυφαίοι σεφ άνοιξαν νέους γαστρονομικούς δρόμους στη Χαλκιδική.

Στρατηγικός υποστηρικτής του φεστιβάλ, ήταν για μια ακόμα χρονιά η Protergia ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος και πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα. H Protergia είναι ένα καινοτόμο brand που αγκαλιάζει εξωστρεφείς πρωτοβουλίες, όπως το Sani Gourmet, καθώς η φιλοσοφία της έχει στο κέντρο της την εξέλιξη και την πρόοδο του πολιτισμού και της κοινωνίας.

_NVD5881ok_01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης