Πρωτότυπος διαγωνισμός υλοτομίας στο Καρπενήσι υπό την χορηγία της Husqvarna

Πρωτότυπος διαγωνισμός υλοτομίας στο Καρπενήσι υπό την χορηγία της Husqvarna

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός υλοτομίας με χορηγό την Husqvarna διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο διαγωνισμός έγινε στο καταπράσινο Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου την Κυριακή 30 Ιουλίου 2019 και εξελίχθηκε σε μια όμορφη τοπική γιορτή με πλήθος συμμετεχόντων.

husqvarna01
Μια γιορτή που συγκέντρωσε υλοτόμους αλλά και επισκέπτες από πολλές περιοχές της Ελλάδας χάριν της πρωτοτυπίας και της εξαιρετικής διοργάνωσης της.

Με κύριο στόχο την ανάδειξη της σημαντικής κατηγορίας των επαγγελματιών υλοτόμων, οι διαγωνιζόμενοι έζησαν με έναν εναλλακτικό τρόπο το επάγγελμά τους μέσα από έναν κύκλο συναρπαστικών αγωνισμάτων, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ο χώρος ήταν ειδικά διαμορφωμένος για τις ανάγκες αλλά και την ένταση των αγωνισμάτων, ενώ παράλληλα η Husqvarna με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια του χρήστη παρείχε ως χορηγός σε όλους τους διαγωνιζόμενους τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.
husqvarna02

Έπειτα από θεαματικά αγωνίσματα ταχύτητας, τεχνικής κοπής καθώς και δεξιοτεχνίας χειρισμού των αλυσοπρίονων, που ανέβασαν την αδρεναλίνη διαγωνιζομένων και κοινού, αναδείχθηκαν οι πιο ικανοί σε δυο κατηγορίες (κυβισμός μικρότερος των 75cm3 & μεγαλύτερος των 75cm3). Ολοι οι συμμετέχοντες έφυγαν με αναμνηστικά δώρα ενώ οι μεγάλοι νικητές επιβραβεύτηκαν με επαγγελματικά προϊόντα Husqvarna.
husqvarna03
Κλείσιμο

Παράλληλα οι θεατές εκτός από την παρακολούθηση δυνατών αγώνων είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση μέσα από την οποία κέρδισαν πλούσια δώρα από τον χορηγό HUSQVARNA.
husqvarna04

Διαγωνιζόμενοι και θεατές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο σταθμό έκπληξη, φιλοδοξώντας αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει θεσμό στον χώρο των επαγγελματιών υλοτόμων με την στήριξη της Husqvarna της κορυφαίας εταιρίας πρασίνου.
husqvarna05

Με περισσότερα από 330 έτη καινοτομίας και πάθους, η Husqvarna προσφέρει προϊόντα για το δάσος, το πάρκο και τον κήπο στους επαγγελματίες. Στα προϊόντα μας η απόδοση συναντά τη χρηστικότητα και την ασφάλεια, ώστε να είστε έτοιμοι για αποδοτική εργασία. Η Husqvarna προσφέρει μια μεγάλη και αυξανόμενη γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ από αλυσοπρίονα, μέχρι πλήρη σειρά μηχανημάτων μπαταρίας και ρομποτικά χλοοκοπτικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης