Eξ’ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα από το φροντιστήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, στο Μαρούσι

Eξ’ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα από το φροντιστήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, στο Μαρούσι

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Blackboard, που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο (Harward, M.I.T., Sorbonne, κ.α.).

ekpaid
Το φροντιστήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, στο Μαρούσι, στηρίζοντας τους μαθητές του, τη Δευτέρα 16/3 εγκαινίασε τα εξ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα μέσω της πλατφόρμας Blackboard, που χρησιμοποιούν μεγάλα Πανεπιστήμια στον κόσμο (Harward, M.I.T., Sorbonne, κ.α.), μετά από τετραήμερη εξ αποστάσεως διαδικτυακή εκπαίδευση των καθηγητών, καθώς και ενός δοκιμαστικού μαθήματος με μαθητές. Όλα λειτούργησαν άψογα.

Τα εξ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα γίνονται πλέον με το κανονικό πρόγραμμα, ανά τμήμα και ανά μάθημα, με τους διδάσκοντες καθηγητές του κάθε τμήματος. Το μάθημα γίνεται διαδραστικά και έτσι δίνεται η δυνατότητα, οι καθηγητές και οι μαθητές να λειτουργήσουν όπως ακριβώς και στο διά ζώσης μάθημα (εξέταση, απορίες, παραδείγματα, απουσίες κλπ). Επίσης έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αναπλήρωσης των ωρών που χάθηκαν, πάλι εξ αποστάσεως διαδικτυακά με τον ίδιο τρόπο που περιγράφτηκε προηγούμενα. Εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικά έγινε επίσης και το τρίωρα διαγώνισμα της Κυριακής 15/3, καθώς και η εξέταση των προφορικά εξεταζομένων μαθητών.

Οι εργασίες που εκπονούν οι μαθητές γραπτά στο σπίτι, καθώς και τα γραπτά από τα τρίωρα διαγωνίσματα διορθώνονται από τους διορθωτές και τους καθηγητές ηλεκτρονικά μεν, αλλά κανονικά, με υπογράμμιση των λαθών και διόρθωσή τους επί του γραπτού του μαθητή, με σχόλια – παρατηρήσεις, κλπ. Επιστρέφονται δε διορθωμένα στους μαθητές πάλι ηλεκτρονικά. Τέλος, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να λειτουργεί και η γραμματεία εξ αποστάσεως.

Η διοίκηση του φροντιστηρίου ευγνωμονεί και ευχαριστεί όλους αυτούς – τεχνικούς, γραμματείς, καθηγητές, αλλά και τους μαθητές και τους γονείς τους – που με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης βοήθησαν και βοηθούν συνεχώς και να υλοποιηθούν τα μέτρα της πολιτείας κατά του κοροναϊού, αλλά και να συνεχιστεί η προσπάθεια για την επίτευξη του ειδικού στόχου, της επιτυχίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ www.ekpedefsitheoritiko.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης