Ταξιδέψτε στη Σάμο με το Blue Star 2, σε 6 ώρες & 45 λεπτά

Ταξιδέψτε στη Σάμο με το Blue Star 2, σε 6 ώρες & 45 λεπτά

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Κυριακή από Πειραιά για Καρλόβασι και κάθε Πέμπτη για Βαθύ - Διαβάστε τις λεπτομέρειες 

Ταξιδέψτε στη Σάμο με το Blue Star 2, σε 6 ώρες & 45 λεπτά
Σας προσκαλούμε στο πιο όμορφο και απολαυστικό ταξίδι με την Βlue Star Ferries η οποία για ακόμα μία φορά αλλάζει τα δεδομένα στο ταξίδι στη Σάμο, πραγματοποιώντας το δρομολόγιο από Πειραιά  με το Blue Star 2, σε μόλις 6 ώρες και 45 λεπτά. 

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Κυριακή από Πειραιά για Καρλόβασι και κάθε Πέμπτη για Βαθύ. 

Το Blue Star 2 συνδέει τη Σάμο με Κω, Ρόδο και Κάρπαθο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια, άνεση και ταχύτητα σε κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες των νησιών μας.

Κλείσιμο
Το δημοφιλές και υπερσύγχρονο Blue Star 2 αναπτύσσει ταχύτητα 28 knots, είναι  χωρητικότητας 1.854 επιβατών εκ των οποίων οι 463 σε 176 καμπίνες και διαθέτει γκαράζ για 780 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης.



Το Βlue Star 2 σας προσφέρει άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω μοναδική. Το πλοίο διαθέτει εστιατόριο A la Carte, εστιατόριο Self-Service/Goody’s, Bars/Flocafe, κατάστημα, σαλόνια, καθίσματα αεροπορικού τύπου και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο, πολυτελές και ευχάριστο ταξίδι.

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος του πλοίου με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ και ποτό, ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας ή επισκεφτείτε το εστιατόριο A la Carte, Self Service /Goody’s Burger House  για το δείπνο σας. 

Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Συνδεθείτε στο Internet με κάρτα WIFI και κάνετε ανάληψη μετρητών  από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

Για να απολαύσετε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries σας προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες. 

Υπηρεσία @sea! 

Το νέο, διαδραστικό, πολυχρηστικό portal με  απεριόριστες δυνατότητες.  Συνδεθείτε στο wifi δίκτυο του πλοίου από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και ανακαλύψτε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες @sea. Ενημερωθείτε για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, για το πρόγραμμα πιστότητας πελατών SeaSmiles, κ.α.. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea σάς παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως  κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.




BlueStarino! 

Εάν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα αναζητήστε στο πλοίο  τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*! *Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στη Reception του πλοίου επίσης μπορείτε να βρείτε  μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, με τα οποία τα παιδιά μπορούν να περάσουν δημιουργικό χρόνο και να απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.



TIPS: 

Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα. 

Γίνεται μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών SeaSmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:  www. seasmiles.com

Εάν είστε ήδη κάτοχος κάρτας SeaSmiles, ενημερωθείτε  για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο www.bluestarferries.com.

Αποκτήστε  τώρα  το Seasmiles App, συνδεθείτε  γρήγορα και διαχειριστείτε εύκολα  τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, αποκτήστε άμεση πρόσβαση  στους πόντους που έχετε συγκεντρώσει στην κάρτα σας, στην αναλυτική κίνηση του ιστορικού συναλλαγών από τα ταξίδια σας και ενημερωθείτε γενικά για θέματα που αφορούν το πρόγραμμα Seasmiles.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε πληροφορηθείτε στο www.bluestarferries.gr. Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ. :210-8919800 ή στο www. bluestarferries.com.

Σας καλωσορίζουμε στο πλοίο μας και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι!

BLUE STAR FERRIES, κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης