Ποια λαμπάδα να επιλέξεις για το βαφτιστήρι, τον σύζυγο, τον εαυτό σου!

Ποια λαμπάδα να επιλέξεις για το βαφτιστήρι, τον σύζυγο, τον εαυτό σου!

Ποια λαμπάδα να επιλέξεις για το βαφτιστήρι, τον σύζυγο, τον εαυτό σου!

easter01
Όταν ακούς τη λέξη Πάσχα τι σου έρχεται πάντα 1ο στο μυαλό σου; Εεε εκτός από το φαγητό! Ναι, εννοούμε τις λαμπάδες! Είναι το απόλυτο αξεσουάρ του Μ. Σαββάτου και ένα από τα μεγαλύτερα άγχη των νονών για να εντυπωσιάσουν τα βαφτιστήρια τους. Μην ανησυχείς όμως, σου έχουμε ετοιμάσει παρακάτω τον απόλυτο οδηγό για να σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα και τους αγαπημένους σου περισσότερο!




Για το βαφτιστήρι:

labada



1. Αν είναι σε ηλικία δημοτικού μην το σκέφτεσαι καθόλου, η μόνη λύση είναι παιχνιδολαμπάδες! Σε αυτή την ηλικία πίστεψε μας κανένα παιδί δεν θα δώσει σημασία στο πόσο ωραίο είναι το κερί που διάλεξες. Το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η λαμπάδα να έχει δώρο τους αγαπημένους του ήρωες και όσο πιο εντυπωσιακό το παιχνίδι, τόσο πιο ευχαριστημένο και το βαφτιστήρι. Ενδεικτικά, για το αγόρι, διερεύνησε αν του αρέσουν τα Lego ή τρελαίνεται να παίζει με τους φίλους του με Nerf και για το κορίτσι δες αν έχει μανία με τις παγέτες και τα λούτρινα οπότε επίλεξε τα εντυπωσιακά Στραφταλίνια ή τα Rainbocorns και είναι σίγουρο πως θα αναδειχτείς σε Νονό της χρονιάς!



2. Αν το βαφτιστήρι σας είναι πιο μεγάλο εκεί εστιάζουμε στο στυλ της λαμπάδας που πρέπει να είναι μοντέρνο και να αποδεικνύει πόσο cool νονός είσαι! Εδώ χρειαζόμαστε μεγαλύτερη φαντασία και ίσως να βοηθούσε πριν τα ψώνια σας να κάνατε μία έρευνα για να βρείτε πρωτότυπες λαμπάδες που θα εντυπωσιάσουν.

Κλείσιμο
Και επειδή σε αυτή την ηλικία αγόρια-κορίτσια διαφέρουν αρκετά στα γούστα, παρακάτω θα βρεις πρωτότυπες ιδέες και για τα 2 φύλα!

public1






Για αγόρια: λαμπάδα με την φανέλα του Messi, λαμπάδα με διαστημόπλοιο μπρελόκ κα.








woman1





Για κορίτσια: λαμπάδες αρωματικές, με κοσμήματα ή μπρελόκ, μονόκερους σε ξεχωριστά σχέδια κα.













Για το σύζυγο:
men1


Ναι, δεν ξαφνιαζόμαστε που πρέπει να πάρεις λαμπάδα και για τον σύζυγο, γιατί αν δεν το σκεφτείς εσύ το πιο πιθανό -στην καλύτερη περίπτωση- είναι ένα κερί από την Εκκλησία! Λοιπόν, εδώ φυσικά πρέπει να πας ανάλογα με τα γούστα τους αλλά συνήθως οι άντρες θέλουν κάτι απλό και όμορφο. Για αυτή την περίπτωση υπάρχουν οι επιλογές για λαμπάδες ενηλικών , όπου μπορείς να βρεις απλά και συγχρόνως ξεχωριστά σχέδια. Και γιατί όχι να διαλέξεις μία λαμπάδα για εκείνον ασορτί με τη δική σου!








Για σένα:

Μάλλον για τη δική σου λαμπάδα θα κοιτάξεις στο τέλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσεις να διαλέξεις κάτι όμορφο και ταιριαστό. Παρακάτω μερικές ιδέες για να βρεις φέτος την καλύτερη λαμπάδα.

1. Χειροποίητες λαμπάδες: Συνήθως σε αυτή την κατηγορία βρίσκεις τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές λαμπάδες. Λουλούδια, πεταλούδες, ματάκια, ξύλινα χειροποίητα διακοσμητικά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, αρκεί φυσικά να τις αναζητήσεις στα κατάλληλα μέρη! Η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που αποκλείεται να μην βρεις σχέδια που να σου αρέσουν.


2. DIY λαμπάδα: Αν έχεις χρόνο φέτος μία εναλλακτική πρόταση είναι να φτιάξεις μόνος σου τη λαμπάδα. Προμηθεύσουμε απλά υλικά που σου αρέσουν και διακόσμησε το κερί σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί και να χαλαρώσεις αλλά και να νιώσεις απίστευτη ικανοποίηση. Και αφού δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις φέτος λαμπάδα για σένα, τι καλύτερος τρόπος από το να σε επιβραβεύσεις και να σε γλυκάνεις με ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό !

Καλή Ανάσταση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ