Τα 10 top tips προετοιμασίας για το ταξίδι του Πάσχα!

Τα 10 top tips προετοιμασίας για το ταξίδι του Πάσχα!

Τα απαραίτητα που χρειάζεσαι το Πάσχα πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου
Ετοιμάζεσαι να φύγεις για τις διακοπές του Πάσχα; Εάν έχεις αποφασίσει ήδη τον προορισμό για την πασχαλινή απόδραση τότε το μόνο που χρειάζεται να ετοιμάσεις είναι τα απαραίτητα για ένα ξέγνοιαστο ταξίδι. Δες παρακάτω τα δέκα απαραίτητα που δεν πρέπει να ξεχάσεις.

pas1
1. Ασφάλεια αυτοκινήτου γιατί Κάθε ένα λεπτό μένει στον δρόμο ένα αυτοκίνητο.

Μπορεί να είσαι πάντα προσεκτικός στον δρόμο και να ακολουθείς τον Κ.Ο.Κ. αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι σαν και εσένα. Προσέχοντας πάντα την ασφάλεια τόσο την δική σου όσο και της οικογένειας σου ασφάλισε το αυτοκίνητο σου με την Ηellas direct και το allsmart.gr για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

pas12


Το ήξερες πως 2 στους 3 δεν έχουν οδική ασφάλεια αυτοκινήτου; Ασφάλισε το αυτοκίνητο σου με τη καλύτερη τιμή της αγοράς, με ολοκληρωμένα προγράμματα που καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες με την Ηellas direct για την καλύτερη εξυπηρέτηση που θα σε σώσει αν μείνεις από λάστιχο μπαταρία, βενζίνη ή βλάβη και αποζημίωση μέσα σε 48 ώρες.

2. Είδη Πρώτης βοήθειας.

Εάν είσαι παραδοσιακός τύπος που δεν θέλεις να φωνάζεις οδική βοήθεια πρέπει ήδη να έχεις εξοπλιστεί με τα απαραίτητα για να μην μείνεις από λάστιχο μπαταριά ή άλλη βλάβη.

Κλείσιμο
pas133_2


Κανείς δεν θέλει να βρεθεί στην δύσκολη θέση οπού αυτά τα προϊόντα θα τεθούν απαραίτητα, αλλά είναι καλό να προνοήσεις και να είσαι έτοιμος.

3. Οργάνωση Πορτ-μπαγκαζ

Όλοι μπορούμε να θυμηθούμε την στιγμή που εμφανίζεται η γυναίκα μας με δυο τεράστιες βαλίτσες για ένα τετραήμερο που τελικά δεν χωράνε και πρέπει να παίξουμε τέτρις με τις βαλίτσες για να κλείσει το πορτ-μπαγκαζ και να ξεκινήσουμε. Επειδή η γυναίκα σου δεν πρόκειται να αλλάξει προμηθεύσου μια θήκη οργάνωσης πορτ-μπαγκαζ μικρή ή μεγάλη για να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου ή τα Simply Λάστιχα Πρόσδεσης / Δεσίματος Αποσκευών - Χταπόδια 120cm Σετ των 2τμχ

pas2


΄Η αγόρασε τις νέες βαλίτσες palermo που είναι ιδανικές για εξοικονόμηση χώρου, καθώς είναι μαλακές, foldable, εξαιρετικά ελαφριές και διαθέτουν πολλά χρώματα για να διαλέξεις.

pas3



4. Για τους μικρούς μας επιβάτες

Μπαμπά σε πόση ώρα φτάνουμε? Φτάσαμε, φτάσαμε? Είναι οι πιο κλασσικές ερωτήσεις που ακούμε από το πίσω κάθισμα! Για να κρατήσουμε μικρούς και μεγάλους απασχολημένους, απόκτησε το Samsung Galaxy Tab A Tablet T585 10.1 LTE White με μπαταρία που διαρκεί έως 13 ώρες και 3g διαθεσιμότητα για streaming ταινιών και βίντεο καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

pas4


Για την ολοκλήρωση της εμπειρίας και την οργάνωση και του πίσω καθίσματος, η θήκη οργάνωσης διαθέτει τρεις θήκες για εύκολη τακτοποίηση και εξοικονόμηση χώρου, με διαφανή θήκη για τάμπλετ που επιτρέπει την λειτουργεία της οθόνης αφής. Έτσι, δεν θα καταλάβουν πότε φτάσατε!!!

5. Βοηθός πλοήγησης

Βέβαια το να φτάσετε προϋποθέτει να γνωρίζεις τον δρόμο. Και επειδή δεν αρέσει σε κανέναν να ψάχνει άσε το MLS GPS Destinator Talk&Drive 510M Ελλάδας και Ευρώπης να κάνει την δουλειά για εσένα. Διαθέτοντας όλους τους χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης, αυτόματη ενημέρωση και εύχρηστα μενού θα σε καθοδηγήσει από την καλύτερη διαδρομή και την λιγότερη κίνηση.


pas5

6. Αξεσουάρ κινητού

Εάν πάλι προτιμάς το κινητό σου …τοποθέτησε το σε σημείο που σε βολεύει χωρίς να το κρατάς με…

την Simply Βάση Κινητού Τηλεφώνου με σιλικόνη που σου προσφέρει απόλυτη ασφάλεια με την αντιολισθητική βάση της.

pas6


Ή την Simply Βάση Κινητού Τηλεφώνου για Αεραγωγό Αυτοκινήτου με κλιπ που ταιριάζζει στους περισσοτερους αεραγωγούς αυτοκινήτων με δυνατότητα περιστροφής 360 μοίρες, για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σου.

pas7


7. Φόρτιση κινητού τηλεφώνου

Για να μην ξεμείνεις από μπαταρία λίγα λεπτά πριν φτάσεις στον προορισμό σου προμηθεύσου έναν Simply Φορτιστή Αναπτήρα Αυτοκινήτου USB 2100 & 1000mAh 2 θέσεων για ταυτόχρονη φόρτιση δυο συσκευών. Έτσι δεν θα μαλώνει κανένας για να φορτίσει την δικιά του συσκευή!

pas8



8. Bluetooth ηχοσυστήματα αυτοκινήτου

Επειδή η σύνδεση τηλεφώνου με το αυτοκίνητο μέσω Bluetooth είναι πέρα από ασφαλής τρόπος οδήγησης, και ένα ανερχόμενο trend είτε για να μιλάς είτε για να ακούς μουσική, συνέδεσε το κινητό σου τώρα με το…

Blaupunkt Radio USB Bluetooth Brighton 170BT Car Audio

pas9


Με λειτουργίες ραδιοφώνου και αναπαραγωγής ήχου από usb και Bluetooth.
Προσφέρει επίσης την δυνατότητα να τηλεφωνικής κλήσης.


JVC Δέκτης ΡάδιοCD 2-DIN Bluetooth με μπροστινή είσοδο USB / AUX 4x50W

pas10

Προσφέρει λειτουργίες ραδιοφώνου και σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth.
Δυνατότητα για τηλεφωνικές κλήσεις και εύρεση των επαφών από την οθόνη και φόρτιση του τηλεφώνου μέσω θύρας usb.
Διαχείριση Spotify μέσω Bluetooth.




JVC Car Theater Οθόνη Multimedia 6,8" Bluetooth DVD/ CD KW-V340BT
pas11

Προσφέρει λειτουργίες ραδιοφώνου και σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth.
Δυνατότητα για τηλεφωνικές κλήσεις και εύρεση των επαφών από την οθόνη του car theatre η οποία είναι 6.8’’
Επιτρέπει είσοδο κάμερας οπισθοπορείας.


Οι διακοπές ποτέ δεν ήταν πιο απαραίτητες! Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι τα μόνο απαραίτητα. Επισκέψου σήμερα το allsmart.gr και ανακάλυψε όλα τα πράγματα που χρειάζεσαι εσύ και η οικογένεια σου.

































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ