Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα θερμό καλωσόρισμα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα θερμό καλωσόρισμα

Το Internet of Things (IoT) αλλάζει τον τρόπο που ζούμε, που δουλεύουμε, που κυκλοφορούμε – τα σπίτια μας γίνονται πιο έξυπνα, τα εργοστάσια πιο παραγωγικά και η ευελιξία παίρνει μια εντελώς νέα μορφή.

image1_2
Heat smart #LikeABosch. Φανταστείτε να επιστρέφετε από το ταξίδι σας ή τη δουλειά σας και το σπίτι σας να έχει ήδη την κατάλληλη θερμοκρασία χάρη στις διασυνδεδεμένες λύσεις της Bosch!

Ο έξυπνος θερμοστάτης Bosch EasyControl CT200 σε συνδυασμό με την δωρεάν εφαρμογή (App) στο κινητό ή στο τάμπλετ, σας δίνει την δυνατότητα ελέγχου της θέρμανσης σε κάθε χώρο και σας προσφέρει άνεση, όταν και όπου επιθυμείτε, πριν ακόμα επιστρέψετε στο σπίτι σας!

image2-_2_
Welcome Home #LikeABosch Heat Smart #LikeABosch


Ο Bosch EasyControl CT200 προσαρμόζεται αυτόνομα στη ζωή σας. Πώς;

  • Mε την εφαρμογή EasyControl μέσω iOS ή Android.


Κλείσιμο
Κατεβάζετε την εφαρμογή δωρεάν, συνδέετε το κινητό ή το τάμπλετ με τον έξυπνο θερμοστάτη. Τόσο απλά.

  • Με τη λειτουργία ανίχνευσης παρουσίας


Ο θερμοστάτης καταγράφει την παρουσία σας στο σπίτι και προσαρμόζει αυτόματα τη θέρμανση στην καθημερινότητά σας – και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εσείς τίποτα γι’ αυτό. Η θέρμανση λειτουργεί μόνο όταν πραγματικά την χρειάζεστε, με εξοικονόμηση που μπορεί να φτάσει έως 25%!

  • Με τη ρύθμιση θερμοκρασίας των χώρων ξεχωριστά


Θέλετε να έχετε 21 °C στο καθιστικό, 24 °C στο λουτρό και 18 °C στο υπνοδωμάτιο; Κανένα πρόβλημα! Με τον Bosch EasyControl CT200 μπορείτε να έχετε τον έλεγχο εύκολα. Για κάθε δωμάτιο δίνετε απλά την επιθυμητή θερμοκρασία, αυτό αρκεί. Το μοναδικό εξάρτημα που χρειάζεστε επιπλέον γι’ αυτό, είναι οι ασύρματες θερμοστατικές κεφαλές της Bosch!

  • Ιδανικός ακόμη και για παλαιότερους λέβητες Bosch


Με την τοποθέτηση του Bosch EasyControl CT200, ακόμη και ο λέβητας Bosch παλαιότερης γενιάς που ήδη έχετε, αναβαθμίζεται, προσφέροντάς σας όλα τα πλεονεκτήματα συνδεσιμότητας και πληροφοριών από την εφαρμογή! Δείτε εδώ με ποια μοντέλα είναι συμβατός.

Κάντε το σύντομο quiz και ανακαλύψτε ποιός έχει το πάνω χέρι σε ότι αφορά την θέρμανση στο σπίτι σας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ