Η αγάπη μου για το Μαρούσι κίνητρο να ασχοληθώ με τα κοινά
peppas01

Νίκος Πέππας

Η αγάπη μου για το Μαρούσι κίνητρο να ασχοληθώ με τα κοινά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Φοίτησα στα σχολεία της πόλης μας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες.

Επιχειρηματικά δραστηριοποιούμαι στο χώρο του εμπορίου και ειδικότερα στον τομέα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου από το 2006 έως και σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με την επαγγελματική μου δραστηριότητα, έχω διατελέσει μεταξύ άλλων, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Σήμερα είμαι Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου μας, καθώς και μέλος σε πολλούς αθλητικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μου.

Με κριτήρια, την συνεχή ανοδική πορεία της πόλης μας τα τελευταία χρόνια, τον σεβασμό σε εκείνες και εκείνους που συνεργαστήκαμε, την συνέχεια αλλά και τον αναγκαίο εμπλουτισμό του πολιτικού έργου που συντελέσθηκε, αλλά εξίσου, την εκτίμηση από την πολύχρονη συναδελφική συνεργασία και προσωπική φιλία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Βραχνό, αποφάσισα να διεκδικήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής, «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή».

Η αγάπη μου για την πόλη στην οποία γεννήθηκα και ανδρώθηκα με οδήγησε στο να ασκώ τα καθήκοντά μου με συνέπεια και ευθύνη και με γνώμονα πάντα τον δημότη.

Η αγάπη μου για το Μαρούσι αποτέλεσε και το κίνητρο μου να ασχοληθώ με τα κοινά. Πιστεύω πως κάποιος που αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης του έχει να κερδίσει πολλά, ασχέτως πόσο του έχουν κοστίσει εκείνα που έχει δώσει.


* Ο Nίκος Πέππας είναι πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ