Rolls-Royce Cullinan Black Badge: Φουλ του μαύρου…

Rolls-Royce Cullinan Black Badge: Φουλ του μαύρου…

Η Rolls-Royce κυκλοφόρησε μια ειδική έκδοση του πρώτου της SUV, την επιβλητική Cullinan Black Badge, η οποία εντυπωσιάζει τόσο με τις προδιαγραφές όσο και με την εικόνα της. Ας την γνωρίσουμε καλύτερα…

Rolls-Black-tsiro-1000_jpg

Όπως και οι άλλες Black Label Rolls διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο εξωτερικό, ένα μαύρο εσωτερικό σε μαύρο δέρμα αλλά και μερικές πιο ουσιαστικές αναθεωρήσεις, όπως είναι για παράδειγμα η περισσότερη δύναμη. Οι αλλαγές στο στιλ περιλαμβάνουν ένα νέο σύνολο μαύρων σφυρήλατων τροχών 22 ιντσών, μια νέα μάσκα με μπόλικο χρώμιο. Η Cullinan Black Badge έρχεται επίσης με νέες κόκκινες δαγκάνες φρένων, που σηματοδοτούν την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εργοστασιακή Rolls Royce. Ενώ οι αγοραστές μπορούν να έχουν άπειρες επιλογές σε ότι αφορά το εξωτερικό φινίρισμα, η Rolls Royce αναμένει ότι οι περισσότεροι μελλοντικοί ιδιοκτήτες της Cullinan Black Badge θα επιλέξουν τη σκουρόχρωμη απόχρωση η οποία περιλαμβάνει και χειρωνακτική εργασία. Στο εσωτερικό, οι αγοραστές έχουν επίσης ένα παρόμοιο εύρος επιλογών. Ως στάνταρ, όλα τα μοντέλα Black Badge αποκτούν νέα εσωτερική επένδυση από carbon και πολλές πικάντικες λεπτομέρειες. Τροφοδοτείται από έναν ειδικά ρυθμισμένο V12 κινητήρα 6,75 λίτρων της γνωστής Cullinan, ο οποίος, χάρη σε μια ήπια επαναφορά του ECU και ένα νέο σύστημα εξάτμισης, παράγει πλέον 600 ίππους και 900 Nm ροπής. Όπως και στην πρώτη έκδοση, η ισχύς αποστέλλεται σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων.

Η Rolls Royce έχει σετάρει εκ νέου την ανάρτηση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην άνεση και στην οδική συμπεριφορά. Η απόκριση του γκαζιού της Cullinan έχει επίσης βελτιωθεί και η διαδρομή του πεντάλ των φρένων έχει μειωθεί. Όπως συμβαίνει συνήθως με τις Rolls-Royce, οι οποίες απαιτούν ειδική παραγγελία, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την τιμή, ωστόσο, η Cullinan Black Badge θα κοστίζει εύκολα πάνω από 230.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης