Πέντε μπαρ που πρέπει να πιεις στη ζωή σου

Πέντε μπαρ που πρέπει να πιεις στη ζωή σου

Μία λίστα διαφορετική από τις συνηθισμένες, αφιερωμένη σε όσους αγαπούν τα κοκτέιλ και τα ταξίδια

Πέντε μπαρ που πρέπει να πιεις στη ζωή σου
Σίγουρα έχεις απολαύσει τα γευστικότερα κοκτέιλ με την καλύτερη μουσική, έχοντας την πιο όμορφη θέα. Ήρθε η ώρα όμως να τα ξεχάσεις όλα. Βρήκαμε για σένα τα πιο ιστορικά, ιδιαίτερα, εμβληματικά bar σε όλον τον κόσμο. 

Rick's Café
Κλείσιμο


Το Rick's Café στο Negril, στην Τζαμάικα, είναι γνωστό για τα υπέροχα ηλιοβασιλέματά του, ενώ οι θαμώνες συνδυάζουν τα ποτά τους με μεγάλες βουτιές από τα εμβληματικά του βράχια. 

Northern Lights Bar


Μέσα στο Iceland's ION Luxury Adventure Hotel θα βρεις το Northern Lights Bar, σχεδιασμένο πάνω στη λογική του «φυσικού φωτός». Βρίσκεται μία ώρα μακριά από το Ρέικιαβικ, μέσα στην απόλυτη ερημιά, και περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό τοπίο με στρώματα λάβας και εργαστήρια αστροφυσικής. 

Rock Restaurant


Όπως φαίνεται και από το όνομά του, το Rock Restaurant βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου που εντοπίστηκε πριν από πολλά χρόνια στη μέση του Ινδικού Ωκεανού. Μπορείς να βρεθείς εκεί από την Ζανζιβάρη χρησιμοποιώντας τη βάρκα του εστιατορίου ή -για τους πιο τολμηρούς- να φτάσεις ως εκεί κολυμπώντας. Αν πιεις πολύ, ενδεχομένως να δεις και τον Τζακ Σπάροου να παραγγέλνει. 

Ritz Carlton


Αν θες να βρεθείς στο ψηλότερο σημείο για να απολαύσεις ένα κοκτέιλ δεν έχεις παρά να «πεταχτείς» στον 118 όροφο του Ritz Carlton στο Hong Kong. Είναι σαν να ζεις σε ταινία του James Bond.

Nightjar


Η δεκαετία του ’20 και του ’30 ξαναζεί στο Nightjar, σε ένα από τα πιο ιστορικά bar του Λονδίνου. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που φιλοξενεί live βραδιές με jazz, blues, swing, μέσα σε ένα σκηνικό βγαλμένο από άλλες εποχές. Βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία bars του κόσμου, κυρίως λόγω των μοναδικών συνταγών κοκτέιλ που δημιουργούν οι bartendrers του. Κάτι από Midnight in Paris, στο Λονδίνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης