Ο σολωμός βουνού σε φέτες!

Ο σολωμός βουνού σε φέτες!

Μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση από ένα καταπράσινο ορεινό χωριό της Λακωνίας -από το 1969 λειτουργεί συνεχώς μέχρι σήμερα ιχθυοτροφείο- εκπλήσσει με τη διαρκώς ανανεωνόμενη γκάμα των προϊόντων της

g-fish
Η είδηση από το Καστόρι- το καταπράσινο ορεινό χωριό στον Ταύγετο- δεν αφορούσε μόνο την απόφαση του παραγωγού Γιάννη Γεροντίδη να ζητήσει από τον Μιχάλη Αγγελακόπουλος της Foodwill να επανασχεδιάσει την εταιρική εικόνα και τις συσκευασίες των προϊόντων G-Fish Gerontidis. Αλλά, την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος – το πρώτο της νέας γενιάς που πηγαίνουν πολλά βήματα μπροστά την υπόθεση του σολωμού βουνού!

Για όλους όσοι δεν γνωρίζουν την φίρμα Γεροντίδης είναι καιρός να μάθουν ότι στο Καστόρι, δίπλα στις πηγές του Αγίου Μάμμα στο οικογενεικαό ιχθυοτροφείο παράγονται προϊόντα σολωμού, πέστροφας & οξύρυγχου καπνιστά και μαριναρισμένα. Τώρα, και σε νέες συσκευασίες μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το καινούργιο απόκτημα. Ο καπνιστός σολωμός σε φέτες!
g-fish-1


Σήμερα, τα προϊόντα της G – Fish Gerontidis μπορεί να τα βρει κανείς σε πιάτα σε καλά εστιατόρια στη Μύκονο αλλά και στο συγκρότημα του Costa Navarino αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Στο site της εταιρείας διαβάζουμε: «Το 1969 η οικογένεια Γεροντίδη ίδρυσε στο Καστόρι Λακωνίας μία από τις πρώτες μονάδες παραγωγής πέστροφας και σολομού στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
Με παρουσία άνω των 40 ετών στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας και έχοντας ως κύριο σκοπό την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διάθεση , παράγουμε γκουρμέ ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως : καπνιστή πέστροφα , καπνιστό σολομό , καπνιστό οξύρρυγχο και χαβιαρι σολομού!

Τα ψάρια μας αναπτύσσονται σε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στα πεντακάθαρα πηγαία νερά του ‘Αγ. Μάμμα’ Ταϋγέτου και οι πλέον ιδανικές τροφές που χρησιμοποιούμε, έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή όχι μόνο άριστα ποιοτικής πέστροφας αλλά και την άριστα ποιοτική παραγωγή Ελληνικού σολομού και οξύρρυγχου!

Χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις μας, τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής καθώς και στις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες , η εταιρεία μας καθίσταται ειδική σε υψηλής ποιότητας γκουρμέ και καπνιστά προιόντα ...
g-fish-2


Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος με ξύλο οξιάς , τα προϊόντα μας διακρίνονται για τη λεπτή γεύση τους και το πλούσιο άρωμά τους, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Στο εργαστήριό μας εφαρμόζουμε σύστημα διασφάλισης υγιεινής κατά iso 22000 και τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε κενό αέρος ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση συντηρητικών.

Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας αλλά και ο απόλυτος σεβασμός προς τον καταναλωτή εγγυώνται προϊόντα άριστης ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης».

Κλείνω το θέμα με μια ανάρτηση του ίδιου του Γιάννη Γεροντίδη στο facebook με τεκμήριο μια φωτογραφία : «Μια ακόμα ξενάγηση φοιτητών του University of Maryland Department of Food science and nutrition στις εγκαταστάσεις μας.. Οι φοιτητές αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής της g-fish, τους εξηγήσαμε τα χαρακτηριστικά που κάνουν τόσο ιδιαίτερη την παραγωγή μας και ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση... Η πολύ όμορφη ξενάγηση δεν θα μπορούσε να τελειώσει πάρα μόνο με γευσιγνωσία...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης