Stand-up comedy για παιδιά

Stand-up comedy για παιδιά

Το Comedy club για παιδιά το Δεκέμβριο στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

comedy-xmas
Το Comedy club για παιδιά, η μοναδική παιδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών που δημιούργησε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand-up κωμικούς, έρχεται με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και με ζωντανή μουσική στη Μουσική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
comedy-xmas-1


Τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου παιδιά και γονείς θα διασκεδάσουν πολύ. Τα παιδιά ψυχαγωγούνται γιατί μέσα από τη δομή του stand-up comedy, του πιο δυνατού είδους κωμωδίας, παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, από τη σχέση με τους γονείς, το σχολείο, την καθημερινότητα, τους φίλους μέχρι το πώς βλέπουν το μέλλον τους, τα επαγγέλματα, τα χόμπι, τους ήρωες κόμιξ κι ένα σωρό ακόμα. Οι γονείς, από την άλλη, διασκεδάζουν εξίσου, αφού αυτή η παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Οι “μεγάλοι” λοιπόν, μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα χωρίς ηλικία αλλά με συνισταμένη την κωμωδία.
comedy-xmas-2


Κλείσιμο
Σε αυτό τον κύκλο παραστάσεων ο Γιώργος Χατζηπαύλου δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του στη σκηνή θα εμφανιστεί και μία αγαπημένη τραγουδοποιός, η Σοφία Κουρτίδου η οποία με τη βοήθεια του live looping -μια τεχνική που με τον αντίστοιχο τεχνολογικό εξοπλισμό επιτρέπει την παραγωγή τραγουδιών με τη χρήση ήχων και φωνών- που κατέχει όσο κανείς άλλος, θα δημιουργεί σε κάθε παράσταση τραγούδια με τις φωνές των μικρών φίλων και των γονιών τους αλλά και με τους ήχους που το μαγικό μηχάνημα live looping μετατρέπει σε μελωδίες. Γνωστά και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που όμως δεν έχουν ακουστεί ποτέ με τον τρόπο που θα ακουστούν στην παράσταση αυτή, αλλά και κάποια που θα δημιουργηθούν από το μηδέν: με τις ιδέες του Γιώργου, της Σοφίας και των μικρών και μεγάλων θεατών του Comedy club για παιδιά!

Info
Κείμενα, ερμηνεία, σκηνοθεσία Γιώργος Χατζηπαύλου
Τραγούδι, live looping Σοφία Κουρτίδου
Παραγωγή: Μουσική Βιβλιοθήκη και Αλέξανδρος Ζώης
Πότε;
Σάββατο 8, 15, 22, 29 Δεκεμβρίου, 18:00
Κυριακή 9, 16, 23, 30 Δεκεμβρίου, 15:30
Τρίτη 25 & Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, 18:00
Πού;
Στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Εισιτήρια
Τιμές € 8,00 (προπώληση), € 10,00 (την ημέρα της παράστασης)
Ticketservices, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Δε-Πα, 9:00 – 17:00, Σα 10:00 – 14:00
Εκδοτήριο Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής, Δε-Πα & Κυ, 10:00 – 16:00
Ηλεκτρονικές αγορές: www.ticketservices.gr Τηλεφωνικές αγορές 210 72 34 567
Πληροφορίες την ημέρα της παράστασης στο 210 72 82 554

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επισκεφτείτε mmb.org.gr ενώ για περισσότερες ιδέες για δραστηριότητες και βόλτες με παιδιά, επισκεφτείτε τη σελίδα Μαμά Κοίτα mamakita.gr και τη σελίδα στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης