Η Μεθώνη από ψηλά

Η Μεθώνη από ψηλά

Με προβάδισμα το ελληνικό travel drone video για το Κάστρο της Μεθώνης

methoni-drone
Ήλιος που καίει τα πάντα στον ορίζοντα, ψαράκι και θαλασσινά, γαλήνια ακροθαλασσιά και οι «άγνωστες» Μεσσηνιακές Οινούσσες που περιβάλλουν το Κάστρο της Μεθώνης είναι η εικόνα που όλοι έχουμε στο μυαλό αν έχουμε παραθερίσει στη Μεθώνη. Μια σπάνια φθινοπωρινή εικόνα όμως είναι αυτή που αναδεικνύει τον πανέμορφο αυτό τόπο στο εξωτερικό και που δίνει το προβάδισμα στο βίντεο της Μεσσήνιας Θεοδώρας Δρακοπούλου στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου Travel drone video της χρονιάς.

Με 3000 και πλέον ψήφους το «Κάστρο της Μεθώνης» κάνει το γύρο του κόσμου με αφορμή τον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνει η σελίδα travelwithdrone.com η ψηφοφορία για τον οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

«Ήταν μια άστατη φθινοπωρινή μέρα και το Κάστρο ήταν κλειστό. Κουβάλησα όλο τον εξοπλισμό με βαλίτσα μέσα από την άμμο, αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε», εξομολογείται η Θεοδώρα Δρακοπούλου, μοναδικό κίνητρο για την οποία είναι η ανάδειξη της Μεσσηνίας όλο το χρόνο. «Με την ομάδα μου έχουμε επιμεληθεί κι άλλα aerial video για τη Μεσσηνία, όπως για παράδειγμα για την Καλαμάτα όπου διαμένω, και για την Αρχαία Ιθώμη».

Παρακολουθήστε το βίντεο και ψηφίστε!
Methoni's Castle 4k


Κλείσιμο
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα travelwithdrone.com και τη σελίδα του DroneGr στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης