Κυνήγι τρούφας, μανιτάρια και μουσική!

Κυνήγι τρούφας, μανιτάρια και μουσική!

Ένα  2ημερο εκδηλώσεων στο ελαιώνα 7 στρεμμάτων της «Μανιτάρια Δίρφυς» στο 12ο χλμ του δρόμου Ν. Αρτάκης – Στενής στην Εύβοια – εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Passion for EVIA&SKYROS nature-taste-music».

trouga01
Πόσο έτοιμοι είστε για ένα κυριακάτικο κυνήγι τρούφας με οδηγό την τρουφοσκυλίτσα «Μάγια» στα βουνά της Κεντρικής Εύβοιας; Αν είστε πάρτε θέση – προλαβαίνετε στο παραπέντε…
trouga02

Το κυνήγι της τρούφας είναι μέρος των 2ημερων εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο ελαιώνα 7 στρεμμάτων της «Μανιτάρια Δίρφυς» στο 12ο χλμ του δρόμου Ν. Αρτάκης – Στενής στην Εύβοια – εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Passion for EVIA&SKYROS nature-taste-music». Το τελευταίο – με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Εύβοιας- είναι μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας τοπικών φεστιβάλ σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας και της Σκύρου με ειδικά αφιερώματα σε εμβληματικά τοπικά προϊόντα κάθε περιοχής και περιλαμβάνουν μουσική, δραστηριότητες στη φύση, φαγητό και ποτό.

Πάντως, οι εκδηλώσεις με πρωταγωνιστή τα μανιτάρια.

Για το πρόγραμμα: FB: DirfisMushrooms

Κλείσιμο
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τις δράσεις υπαίθρου - βουνού τηλ.6980088868 και 2228071300.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης