Μουσική με βουτιές στην Αγία Άννα

Μουσική με βουτιές στην Αγία Άννα

Το Beach Party Festival στην Αγία Άννα της βόρειας Εύβοιας προσφέρει ένα πενθήμερο γεμάτο μουσική και θάλασσα

party_ar
Το καλοκαίρι, οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους έχουν την τιμητική τους στην Ελλάδα. Αν, μάλιστα, θέλεις να τις συνδυάσεις με ένα ταξιδάκι, υπάρχουν ορισμένα δημοφιλή φεστιβάλ που προσφέρουν τη δυνατότητα να ακούσεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και να στήσεις τη σκηνή σου κάτω από την έναστρη νύχτα. Ήδη το River Party του Νεστόριου και το Μουσικό Φεστιβάλ Αρβανίτσας έχουν κερδίσει πόντους στις καρδιές των μουσικόφιλων ταξιδευτών. Τώρα, το Beach Party Festival στην Αγία Άννα της Εύβοιας προσφέρει μία πρόσθετη δυνατότητα, μία βουτιά στα γαλάζια νερά του Αιγαίου.

melisses1


Το Beach Party Festival 2019 διαρκεί πέντε ημέρες, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου και στα stages του φιλοξενεί ένα lineups που θα καλύψει όλα τα γούστα, καθώς πρόκειται να εμφανιστούν από τους Nightstalker μέχρι τον Γιάννη Χαρούλη και από τον Παύλο Παυλίδη μέχρι τον Γιώργο Μαζωνάκη. Πιο συγκεκριμένα, η αρχή γίνεται την Τετάρτη με τους Nightstalker, Ταφ Λάθος, Bazooka και Holy Monitor, ενώ την Πέμπτη τη σκυτάλη παίρνουν οι Παύλος Παυλίδης, Ματούλα Ζαμάνη, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σπύρος Γραμμένος και Πάνος Φριαγκιαδάκης. Την Παρασκευή αναλαμβάνουν δράση οι Πυλ Λαξ, Melisses, Φοίβος Δεληβοριάς και Παυλίνα Βουλγαράκη, ενώ το Σάββατο ακολουθούν οι Γιάννης Χαρούλης, Κωστής Μαραβέγιας, Ρένα Μόρφη και Μικρός Κλέφτης. Το φεστιβάλ κλείνει την Κυριακή 15 Ιουλίου με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δήμος Αναστασιάδη, Μαρίζα Ρίζου. Angelika Dusk και D3LTA.

Για όσους και όσες επιζητείτε πιο χορευτική διάθεση, το Ministry of Sound, ένα από τα μεγαλύτερα dance clubs του κόσμου, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Κορυφαίοι djs όπως οι Philip George, The Menendez brothers, LOVRA, Xenia Ghali, Dale Castell και Melé, θα επιλέξουν μουσική στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Beach Party Festival, σε πάρτι που θα διαρκούν μέχρι το πρωί, προκειμένου να έχετε την ευκαιρία να δείτε τον ήλιο να ανατέλλει αργά από το Αιγαίο.

foivos3


Στο πλαίσιο του Beach Party Festival θα πραγματοποιηθούν, παράλληλα, αθλητικές και άλλες δραστηριότητες, ενώ το Club Agia Anna προσφέρει διαφορετικούς τρόπους διαμονής από κλασικές σκηνές και γιούρτες, μέχρι καταλύματα για όσους και όσες δεν είναι εξοικειωμένοι με την κατασκηνωτική εμπειρία.



Kostis-Maraveyas
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης