Μία ξεχωριστή παράσταση: Ο Ισοβίτης και οι ήρωες του Αρκά με τον Γιώργο Χατζή

Μία ξεχωριστή παράσταση: Ο Ισοβίτης και οι ήρωες του Αρκά με τον Γιώργο Χατζή

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα

ΙΣΟΒΙΤΗΣ_-_ΜΟΝΤΕΧΡΗΣΤΟ
Γνωστός μουσικοσυνθέτης και ηθοποιός σε... ισόβια κάθειρξη! Θα μπορούσε να είναι αλήθεια (αλίμονο), αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο: Μία πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στα έργα του Αρκά! Και ο λόγος βέβαια για τον Γιώργο Χατζή μέλος του γνωστού συγκροτήματος Άγαμοι Θύται. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων του Αρκά ενσαρκώνοντας με μοναδικό τρόπο τον ¨Ισοβίτη¨ και άλλους αγαπημένους χαρακτήρες του γνωστού σκιτσογράφου. Ο βραβευμένος συνθέτης με Global Music Award Γιώργος Χατζής εκτός από ταλαντούχος βιολονίστας και ντράμερ αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά εξαιρετικός ηθοποιός. Υπηρετεί τους ρόλους του ακροβατώντας με απαράμιλλη ευχέρεια ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα προσφέροντας άφθονο γέλιο μα και στιγμές βαθιάς συγκίνησης καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Τον απολαύσαμε στο θέατρο ¨Χυτήριο¨ μαζί με μια πλειάδα αγαπημένων γνωστών ηθοποιών: Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Γαλίτης, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, μαζί με τους Δημήτρη Αγορά, Αλέξη Βιδαλάκη. Ανυπομονούμε να τους ξαναδούμε σε κάποιον από τους σταθμούς της καλοκαιρινής περιοδείας τους σε όλη την Ελλάδα!
ΙΣΟΒΙΤΗΣ



Ο “Ισοβίτης”, η “Ζωή Μετά”, οι “Χαμηλές Πτήσεις”, ο “Καστράτο”, το “Μαλλί με Μαλλί” πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου.

Στη “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

ΖΟΗ_ΜΕΤΑ_ΧΑΜΗΛΩΝ_ΠΤΗΣΕΩΝ
Κλείσιμο


Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Χορογραφίες: Αντιγόνη Γύρα

Παραγωγή: ΜΕΘΕΞΙΣ, Χρήστος Τριπόδης

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

17/7 ΝΙΚΑΙΑ 24/7 ΣΕΡΡΕΣ

18/7 ΑΡΙΔΑΙΑ 26/7 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

19/7 ΝΑΟΥΣΑ 27/7 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

20/7 ΚΑΤΕΡΙΝΗ 28/7 ΡΕΘΥΜΝΟ

21/7 ΚΙΛΚΙΣ 29/7 ΧΑΝΙΑ

22/7 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 30/7 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

23/7 ΞΑΝΘΗ 31/7 ΣΗΤΕΙΑ

1/8 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

3/8 ΑΣΤΡΟΣ

5/8 ΡΑΦΗΝΑ

6/8 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

8/8 ΜΥΤΙΛΗΝΗ

9/8 ΧΙΟ

11/8 ΗΛΙΔΑ

12/8 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

13/8 ΛΗΞΟΥΡΙ

26/8 ΛΕΥΚΑΔΑ

27/8 ΠΡΕΒΕΖΑ

28/8 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

29/8 ΚΕΡΚΥΡΑ

2/9 ΛΑΡΙΣΑ

3/9 ΒΟΛΟΣ

13/9 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης