Εξαντλήθηκε και σας ξαναπροσφέρουμε: Το βιβλίο για την γενοκτονία των Ποντίων

Εξαντλήθηκε και σας ξαναπροσφέρουμε: Το βιβλίο για την γενοκτονία των Ποντίων

Θα το βρείτε στις περιοχές της Θεσσαλονίκης (Εύοσμος, Χαριλάου, Καλαμαριά, Σκάλα) στους Νομούς Πιερίας, Πέλλας, (Έδεσσα), Δράμας, Καβάλας, Έβρου και στην Δυτική Μακεδονία.

Εξαντλήθηκε και σας ξαναπροσφέρουμε: Το βιβλίο για την γενοκτονία των Ποντίων
Εξαντλήθηκε την περασμένη Κυριακή το
ΘΕΜΑ
 που σε ένδειξη τιμής και σεβασμού στον Ποντιακό Ελληνισμό προσέφερε στους αναγνώστες του το βιβλίο της Thea Halo «Ούτε το όνομα μου»
.
Κλείσιμο

Το βιβλίο στις 500 σελίδες του περιγράφει την γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους μέσα από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες της μητέρας της συγγραφέως  Ευθυμίας Βαρυτιμίδου (Sano Halo) η οποία γλύτωσε από την θηριωδία και έφθασε τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ΘΕΜΑ αισθάνεται  την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του για την θερμή υποδοχή του βιβλίου και ταυτόχρονα να εκφράσει την λύπη του  γιατί πολλοί δεν μπόρεσαν τελικά να το προμηθευτούν αφού είχε εξαντληθεί από νωρίς σε όλα τα σημεία πώλησης.

Κατανοώντας της επιθυμία πολλών αναγνωστών να προμηθευτούν το μοναδικό αυτό βιβλίο το ΘΕΜΑ  επανεκτύπωσε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων τα οποία θα προσφέρει και την προσεχή Κυριακή 21 Μαίου στις περιοχές που η ζήτηση πραγματικά ξεπέρασε κατά πολλές χιλιάδες τις προβλέψεις μας.
       
Πρόκειται για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης (Εύοσμος, Χαριλάου, Καλαμαριά, Σκάλα) τους Νομούς Πιερίας, Πέλλας, (Έδεσσα), Δράμας, Καβάλας, Έβρου και την Δυτική Μακεδονία.

 Το βιβλίο θα βρίσκεται στην έκδοση των 4,25 ευρώ μαζί με όλες τις άλλες προσφορές ( το ακυκλοφόρητο CD με τραγούδια του Πόντου τα οποία ερμηνεύουν σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Καρράς, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Θέμης Αδαμαντίδης η Λιζέττα Νικολάου και το βιβλίο με την συγκλονιστική ιστορία της Νατάσας Κάμπους :«3096 ημέρες»).

Επειδή μάλιστα εκτιμούμε ότι και πάλι δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην ζήτηση, προτείνουμε να ζητήσετε από το τοπικό πρακτορείο διανομής τύπου ή τον περιπτερά σας να σας κρατήσει το ΘΕΜΑ με το βιβλίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης