Κώστας Τουρνάς: «Εισπράττω αμέριστη αγάπη και από νέους» - Νέα παράσταση από τον διαχρονικό καλλιτέχνη

Κώστας Τουρνάς: «Εισπράττω αμέριστη αγάπη και από νέους» - Νέα παράσταση από τον διαχρονικό καλλιτέχνη

Κερδίστε προσκλήσεις για το Πειραιώς 131

tounr
Μια συναρπαστική μουσική διαδρομή που διαρκεί σχεδόν 50 χρόνια θα αποκαλύψουν οι εμφανίσεις του Κώστα Τουρνά από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, στο Πειραιώς 131! Ο αγαπημένος μας Κώστας Τουρνάς επιστρέφει στη σκηνή με τραγούδια από εκείνα που μιλούν στην καρδιά.

«Πάντα επιχειρώ το καλύτερο και ειδικά για την Πειραιώς 131 που είναι ένας άρτιος χώρος για μουσικές παραστάσεις! Ελπίζω φίλοι αλλά και πρωτόφερτοι να περάσουν καλά!» μας είπε όταν τον συναντήσαμε με αφορμή τις εμφανίσεις του.

Μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, θα πιάσει το νήμα από τα πρώτα βήματα του με τους POLL, που έδωσαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί στη μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή και φτάνουν μέχρι το σήμερα. 

Τέσσερις δεκαετίες, Κώστας Τουρνάς. Ποιο είναι το μυστικό πίσω από αυτή την πρόταση; «Παρά κάτι 5 δεκαετίες. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχει κάποιο μυστικό, ξέρω μόνο πως αγάπησα και αγαπώ τη μουσική, όπως και να τη μοιράζομαι με τους γύρω μου. Ίσως αυτό να βοηθά τη διάρκεια».

Πώς καταφέρνουν μερικοί καλλιτέχνες και μένουν επίκαιροι; Τι λένε οι νέοι άνθρωποι στον Κώστα Τουρνά όταν τον ακούν; «Εισπράτω αμέριστη αγάπη και αποδοχή ακόμα και από νέους που δεν είχαν γεννηθεί καν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν κάνεις κάτι άλλο από αυτό που σου αρέσει, αγαπάς και επιχειρείς… Νομίζω όμως ότι ένα αληθινό τραγούδι μπορεί να είναι επίκαιρο στον χρόνο. Από τέτοια τραγούδια ίσως μένει κανείς επίκαιρος στον χρόνο».

Όσο για τη νέα μουσική σκηνή; Ποιους ξεχωρίζει; «Μου αρέσουν οι Μέλισσες. Δεν ησυχάζουν και κάνουν όμορφα τραγούδια. Ακούω τα πάντα αλλά χωρίς πρόγραμμα».

Και ο τρόπος που διασκεδάζουμε σήμερα; Είναι διαφορετικό; Αποτυπώνει ενδεχομένως μία εσωστρέφεια; «Η εσωστρέφεια είναι σημείο δύσκολων συνθηκών και αυτές τις έχουμε, αν και ως μεσογειακός λαός δεν αντέχουμε την πολύ “κλεισούρα”. Βγαίνει ο κόσμος όσο μπορεί, έχοντας νομίζω μια προτίμηση στο τραγούδι και το θέατρο... Τι άλλο!».

Ο κ. Τουρνάς μας αποχαιρέτησε με μία ευχή για φέτος τις γιορτές και ένα ραντεβού στο Πειραιώς 131: «Εύχομαι στους γύρω μου ελαφρές σκέψεις και χαλαρή αντιμετώπιση των δυσκολιών. Αφού έτσι κι αλλιώς κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε! Ετσι θα’ χουμε και το εύχομαι ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΕΣ στις γιορτές και στον Νέο Χρόνο! Χρόνια Πολλά και καλά, με τα καλύτερα για τον καθένα μας!».

Το protothema.gr σας προσφέρει 4 διπλές προσκλήσεις για τις 3/1 στο Πειραιώς 131. Αφορούν ελεύθερη είσοδο.
Για να λάβετε μέρος στέιλτε mail με τον τίτλο ΤΟΥΡΝΑΣ και το ονοματεπώνυμό σας στο contests@protothema.gr

(UPDATE: Οι τυχεροί που κερδίζουν τις προσκλήσεις είναι
Νίκη Ανθοπούλου
Ηλίας Σεμπος
Σταμάτης Κουμάνης
Κωνσταντία Λιάσκου)


Πληροφορίες για την παράσταση

Μαζί με τον Κώστα Τουρνά στη σκηνή οι Δημήτρης Τσοπανέλης (Κιθάρα - Τραγούδι), Κώστας Βήχος (Μπάσσο), Στέλιος Πασχάλης (Tύμπανα), Διαμαντής Καλαφατιάδης (Πιάνο/Πλήκτρα), και ο Γιάννης Τούντας (Μίξη Ήχου).

Κλείσιμο
"Πειραιώς 131"
Πειραιώς 131 - Αθήνα
Tηλ.: 2103450922

Εναρξη: 22:00

Προπώληση: viva.gr και 210-3450922
Τιμές εισιτηρίων: Ορθίων : 10 ευρώ,
Καθήμενων: Α' ζώνη 20 ευρώ, Β' ζώνη 15 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης