«Γιατί το τραγούδι»: Μια παράσταση αγάπης στο θέατρο Παλλάς

«Γιατί το τραγούδι»: Μια παράσταση αγάπης στο θέατρο Παλλάς

Μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση που αποκαλύπτει πραγματικές ιστορίες πίσω από τραγούδια - σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας - Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων του ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι»

Pallas_816x465
Ο Σύλλογος Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι, στην προσπάθειά του να συνεισφέρει στις ανάγκες του νοσοκομείου, διοργανώνει την ετήσια παράσταση αγάπης. Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, στο θέατρο Παλλάς παρουσιάζεται μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση που έρχεται να αποκαλύψει πραγματικές ιστορίες πίσω από τραγούδια- σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας.

Σε μία πρωτότυπη ιδέα του Μιχάλη Μόσχου, για πρώτη φορά κορυφαίες ερμηνεύτριες και σπουδαίες ηθοποιοί συναντιούνται επί σκηνής σε εξαίρετα μουσικοθεατρικά ντουέτα. Με τη δική τους σφραγίδα, αποδίδουν τα αληθινά γεγονότα πίσω από τα τραγούδια αυτά με απρόσμενες ερμηνείες και συγκινητικούς, θεατρικούς μονολόγους αντίστοιχα. Ο Θέμης Καραμουρατίδης στη μουσική και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους, υπογράφουν το πρωτότυπο τραγούδι των τίτλων της παράστασης, δίνοντας το προσωπικό τους στίγμα. Μία βραδιά που θα αποκαλύψει το πραγματικό έναυσμα της δημιουργίας των κομματιών που άφησαν ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

mixalis_052-Edit
Μιχάλης Μόσχου


Ο εμπνευστής του «Γιατί το τραγούδι», Μιχάλης Μόσχου, μιλά για την ένωση αυτή των 24 σπουδαίων γυναικών, όπου με οδηγό το τραγούδι και το λόγο θα ταξιδέψουμε στους μύθους κομματιών που αγαπήσαμε ουσιαστικά, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν ολοκληρωτικά στο Σύλλογο Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι.

«Πριν από λίγους μήνες, μία αγαπημένη μου φίλη, σχεδόν αδελφή μου, η Αποστολία Ζώη, βιώνοντας με τεράστιο πόνο, την απώλεια της μητέρας της και μέσα σε μικρό διάστημα του πατέρα της από καρκίνο, μου εξομολογήθηκε την ανάγκη της να κάνει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία, όπου όλα τα χρήματα θα δίνονταν σε ένα Ίδρυμα για τον καρκίνο. Ήταν σε ένα κομβικό σημείο κλεισμένη στο σπίτι της παλεύοντας με την απώλεια και την κατάθλιψη.

Κλείσιμο
Στο μυαλό μου η κυρίαρχη ιδέα ήταν να της δώσω ξανά ένα στόχο, ένα λόγο να βγει από το τέλμα το οποίο βίωνε, μία αιτία να αισθανθεί πώς τον πόνο της μπορεί να τον κάνει προσφορά. Ήθελα να παλέψει τον πόνο της, να το μετατρέψει σε δύναμη. Η ίδια άλλωστε είναι ένας άνθρωπος που δίνει.

mixalis_138-Edit
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης