«Απόψε θα μ’ ακούσεις» με την ΄Αννα Αδριανού στο θεατρικό αφιέρωμα αφιέρωμα στη Γυναίκα

«Απόψε θα μ’ ακούσεις» με την ΄Αννα Αδριανού στο θεατρικό αφιέρωμα αφιέρωμα στη Γυναίκα

Ολοκληρώνεται αύριο στο Καλογερικό του Λιμένα το μεγάλο θεατρικό αφιέρωμα του Δήμου Θάσου στη Γυναίκα με το έργο του Μηνά Βιντιάδη «Απόψε θα μ’ ακούσεις», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Άννα Αδριανού.

dimarhos_thassou
Στο πλαίσιο του θεατρικού αφιερώματος,  που οι κάτοικοι αγκάλιασαν με θέρμη,  παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο «Η προίκα», ο συγκλονιστικός μονόλογος της Μπέττυς Μαγρίζου, με τη Στέλλα Παπαδημητρίου και τον Φεβρουάριο η εμβληματική «Δεσποινίς Μαργαρίτα», του Ρομπέρτο Ατάυντε, με τον Θόδωρο Γράμψα, μια συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης με την «Πράξις 7». 

4191_ANA_ANDRIANOY_10122014

Η ηθοποιός Άννα Αδριανού πρωταγωνίστρια στοην παράσταση «Απόψε θα μ΄ ακούσεις»


Η επιλογή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας για τον επίλογο του φεστιβάλ δεν είναι τυχαία. Όπως μας λέει ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, συγγραφέας ο ίδιος, «επειδή το αφιέρωμα είχε αυτό το θέμα, θεωρήσαμε κατάλληλο να φιλοξενήσουμε την 8η Μαρτίου την τελευταία παράσταση πιστεύοντας, όμως, ότι ποτέ δεν πρέπει να πέσει η αυλαία και τα φώτα της ράμπας να φωτίζουν πάντα τη γυναίκα σύντροφο, μάνα, αδελφή, γιαγιά και κόρη».

13092131_851731108265878_7374329539474461673_n

Ο συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης
Κλείσιμο
Η παράσταση θα ανέβει αύριο, Παρασκευή,  8 Μαρτίου, στο Καλογερικό του Λιμένα στις 20:00 . H  είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης