Mister Valmont – O μεγιστάνας της ομορφιάς και ο κρυφός παράδεισός του στην Υδρα

Mister Valmont – O μεγιστάνας της ομορφιάς και ο κρυφός παράδεισός του στην Υδρα

Η κλινική του με τις θεραπείες ομορφιάς ήταν η πρώτη που άνοιξε στην Ελβετία για jet setters και σταρ όπως ο Τσάρλι Τσάπλιν , η Ελίζαμπεθ Τέιλορ , οι Ρότσιλντ κλ. Όταν δημιούργησε και καλλυντικά έγινε μεγιστάνας της ομορφιάς μιας και η εταιρεία του αποτιμάται σήμερα στα 4 δισ. Και όμως, η εξοχική του οικία βρίσκεται στην Υδρα!

Lemon_XRWMA
Ο Didier Guillon είναι η τρίτη γενιά που ασχολείται με την ομορφιά. Η οικογενειακή τους κλινική δημιουργήθηκε το 1905 και ήταν η πρώτη στο είδος της. Jet setters, ηθοποιοί και διασημότητες έφταναν εκεί για να αναζωογονηθούν και να συνέλθουν από τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους. Η επιτυχία ήταν τέτοια ώστε να τους ζητήσουν εντέλει να δημιουργήσουν τα δικά τους καλλυντικά, τα luxurious και διάσημα πια Valmont.

Όταν ο δρόμος του Didier συναντήθηκε μ’ αυτόν της δυναμικής Sophie -που έμελλε να γίνει γυναίκα του- το brand ομορφιάς εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο.

Η ίδια η Sophie παραδέχεται «Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα καλλυντικά και να συνδυάσω τις επιχειρήσεις με την επιστήμη. Προηγουμένως, δούλευα στα αρώματα Balmain, Oscar de la Renta και Yves Saint Laurent. Ξεκίνησα ως διευθύντρια εξαγωγών, πουλώντας προϊόντα που ανέπτυξαν άλλοι».

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης