Folli Follie: Αποχωρήσεις συμβούλων και αποκαλύψεις για ζημιές-σοκ

Folli Follie: Αποχωρήσεις συμβούλων και αποκαλύψεις για ζημιές-σοκ

Aποχώρησαν η Rothchild και τα δικηγορικά γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο - Σκεπτικισμός και στην ελεγκτική εταιρεία E&Y - Στα 300 εκατ. ευρώ η ζημιά, αποκαλύπτει το πόρισμα της Alvarez

foli-folie-1
Φυλλορρούν οι σύμβουλοι από την Folli – Follie καθώς την Τρίτη αποχώρησαν μαζικά η Rothchild, και τα δικηγορικά γραφεία σε Αθήνα (Μπερνίτσας) και Λονδίνο (Allen & Overy), ενώ σκεπτικισμός υπάρχει και στην ελεγκτική εταιρεία Ernst & Young.

Aιτία των αποχωρήσεων, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ήταν η αδιαλλαξία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στην πρόταση των συμβουλών, δηλαδή να παραιτηθούν μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει η αναδιάρθρωση της εταιρείας.

Η πρόταση των συμβούλων, η οποία είναι μια συνήθης διαδικασία, όταν η προηγούμενη διοίκηση έχει υποπέσει σε τόσες παραποιήσεις οικονομικών στοιχείων, δεν έγινε δεκτή από τους βασικούς μετόχους, οι οποίοι παρά την πρόσληψη συμβούλων, δικηγόρων και μελών του δ.σ., λαμβάνουν οι ίδιοι τις αποφάσεις.

Υπό αυτό το περιβάλλον και δίχως καμία προοπτική για την αναζήτηση επενδυτή (σ.σ. κανείς επενδυτής δεν θα ερχόταν με το παρόν δ.σ.) αποχώρησε η Rothchild, αλλά και οι νομικοί σύμβουλοι σε Αθήνα και Λονδίνο.

Εν τω μεταξύ από χθες, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, έχει παραδοθεί το πόρισμα της Alvarez & Marshall και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η ζημία ανέρχεται σε 300 εκατ. ευρώ, ενώ το ταμείο στην Ασία κινείται μεταξύ 80-100 εκατ. ευρώ.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης