Energean: Μήνυμα κατά του ρατσισμού με εργαζόμενους από 28 χώρες

Energean: Μήνυμα κατά του ρατσισμού με εργαζόμενους από 28 χώρες

«Για εμάς, κάθε ημέρα είναι ημέρα κατά των Ρατσιστικών Διακρίσεων. Είμαστε δεσμευμένοι ενάντια σε οποιαδήποτε διάκριση, φύλου, φυλής, χρώματος ή θρησκείας» είναι το μήνυμα της Energean 

ENERS
Το δικό της μήνυμα στέλνει για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη των Ρατσιστικών Διακρίσεων η Energean, η εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και του Ισραήλ εταιρεία που αποτελεί τη μοναδική παραγωγό υδρογονανθράκων στην Ελλάδα (Πρίνος Καβάλας).

Σε ανάρτησή της στα λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, η Energean χρησιμοποιεί το logo της με φόντο τις σημαίες 28 χωρών που παραπέμπουν στην καταγωγή των στελεχών και των εργαζομένων που απασχολούνται στην εταιρεία. «Για εμάς, κάθε ημέρα είναι ημέρα κατά των Ρατσιστικών Διακρίσεων. Είμαστε δεσμευμένοι ενάντια σε οποιαδήποτε διάκριση, φύλου, φυλής, χρώματος ή θρησκείας» είναι το μήνυμα της Energean, με την εταιρεία να καλεί το κοινό που την ακολουθεί σε αγώνα κατά του ρατσισμού αλλά και να παραπέμπει στη σελίδα που έχει δημιουργήσει o Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών για την ημέρα.
ENERS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης