Καρδίτσα: Γιατρός «Εσκομπάρ» διακινούσε ναρκωτικά μαζί με τη σύζυγό του!

Καρδίτσα: Γιατρός «Εσκομπάρ» διακινούσε ναρκωτικά μαζί με τη σύζυγό του!

Πρόκειται για βιοπαθολόγο ο οποίος ζει και εργάζεται στην πόλη, ενώ και η γυναίκα του θεωρείται εξέχουσα προσωπικότητα με σημαντικό κύκλο γνωριμιών

peripoliko
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην πόλη της Καρδίτσας η είδηση για την σύλληψη ενός πασίγνωστου γιατρού και της συζύγου του, με την κατηγορία ότι διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά! Πρόκειται για βιοπαθολόγο ο οποίος ζει και εργάζεται στην πόλη, ενώ και η γυναίκα του θεωρείται εξέχουσα προσωπικότητα με σημαντικό κύκλο γνωριμιών.

Το ζευγάρι των Θεσσαλών «Εσκομπάρ» συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, το μεσημέρι της Τρίτης. Πάνω τους είχαν 42,6 γραμμάρια ηρωίνης και 480 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά τους, βρέθηκαν ακόμη μικροποσότητα κοκαΐνης, 179,6 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης και 1.710 ευρώ, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν μαζί με ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν ως μέσο για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο γιατρός θα ελεγχθεί και πειθαρχικά από τα αρμόδια όργανα του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί αναζητούν αυτόν ή αυτούς που τους προμήθευαν τα ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Λευκάδα: Έσπασαν την απαγόρευση και έβγαλαν παράνομα 284 κιλά ψάρια

Σέρρες: Έπιασαν τους δράστες 25 διαρρήξεων και δυο ληστειών

«Το 2021 το εμβόλιο για τον κορωνοϊό» λέει η GSK - «Μπορεί και το φθινόπωρο» υποστηρίζει η Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης