Πάρτι στην Κηφισιά: Παρέμβαση της αστυνομίας σε μπαρ στην Κηφισιά μετά από take away κοκτέιλ

Πάρτι στην Κηφισιά: Παρέμβαση της αστυνομίας σε μπαρ στην Κηφισιά μετά από take away κοκτέιλ

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο το βράδυ της Τρίτης μαζί με κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας

bar-mojito
Έφοδο σε γνωστό μπαρ της Κηφισιάς έκανε η αστυνομία μετά από καταγγελίες ότι συγκεντρώνεται κόσμος το βράδυ της Τρίτης επειδή σέρβιρε take away κοκτέιλς προκαλώντας συγχρωτισμό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βόλου.

Το εν λόγω κατάστημα ήταν το μοναδικό σε μια περιοχή που βρίθει από παρόμοιες επιχειρήσεις, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες συμμορφωθηκαν στις οδηγίες της κυβέρνησης και δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους για take away σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών.

bar
bar1


Aποτέλεσμα, μέσα σε λίγη ώρα να προκληθεί συγχρωτισμός καθώς δημιουργήθηκε ουρά, ενώ όσοι παραλαμβαναν την παραγγελία τους (κοκτέιλς σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.

Κατά πληροφορίες η παρέμβαση έγινε αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν άνθρωποι πάνω στην πρασιά του μαγαζιού και ακουγόταν μουσική από μεγάφωνα. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζήτησαν και τον υπεύθυνο του μπαρ.

Κλείσιμο
Το νέο μαθεύτηκε πολύ γρήγορα καθώς στιγμιότυπα ανέβαιναν από τους πελάτες στα προφίλ τους σε Facebook και Instagram με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.

Ο νομικός εκπρόσωπος της επιχείρησης πάντως Δημήτρης Κορωνάκης, μιλώντας στο protothema.gr ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως παράβαση, πως το μαγαζί είχε άδεια να σερβίρει take away, ακόμα και ποτά, καθώς δεν απαγορεύεται από τη νομοθεσία. Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία και το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας που επισκέφτηκαν την επιχειρηση μαζί με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής  δεν διαπίστωσαν κάποια παράβαση και αποχώρησαν. Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα, έδωσε εξηγήσεις και αποχώρησε.

Ειδήσεις σήμερα:


Δείτε βίντεο: Πώς να προφυλάσσεστε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Καθηγητής Γώγος για Αγία Παρασκευή: Ανησύχησα, νομίζουν ότι τέλειωσε η επιδημία


Σήμερα τα πρώτα αποτελέσματα από τα τεστ των κινητών ομάδων - Θα αποκαλύψουν κρυφές εστίες;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης