Ρόδος - Ναρκωτικά: Υδροπονική κάνναβη, χασισέλαιο και όπλο σε σπίτι

Ρόδος - Ναρκωτικά: Υδροπονική κάνναβη, χασισέλαιο και όπλο σε σπίτι

Ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι καλλιεργούσε τα χασισόδεντρα για δική του χρήση και το αεροβόλο το χρησιμοποιούσε για να διώχνει... κοράκια

Rodos-xasisofyteia
Ύποπτος για εμπλοκή στην παραγωγή υδροπονικής κάνναβης ήταν ένας 52χρονος, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση, αλλά όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου διαπίστωσαν ότι έκανε και παραγωγή... χασισέλαιου!

Μέσα στο σπίτι βρήκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 412,3 γραμμαρίων, μια άγνωστη ουσία βάρους 72,3 γραμμαρίων που εστάλη για χημική ανάλυση, 7,8 λίτρα ισοπροπυλικής αλκοόλης, ένα σύστημα παραγωγής ελαίου κάνναβης και μια σύριγγα που περιείχε 10 ml χασισέλαιο, ενώ κατέσχεσαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα αεροβόλο πιστόλι, μεταλλικά σφαιρίδια και 1.600 ευρώ. Η έρευνα συνεχίστηκε στην αυλή του σπιτιού, όπου βρέθηκε μια αυτοσχέδια κατασκευή με εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας μέσα στην οποία ο 52χρονος καλλιεργούσε υπό ελεγχόμενες συνθήκες τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης σε φάση ανάπτυξης.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου στον οποίο ισχυρίστηκε ότι είναι χρόνιος χρήστης κάνναβης και καλλιεργούσε τα χασισόδεντρα για δική του χρήση, ενώ τα χρήματα προέρχονται από την εργασία του και το αεροβόλο το χρησιμοποιούσε για να διώχνει... κοράκια από το οικόπεδό του! Ωστόσο, του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Παραδέχτηκε την απάτη η διοίκηση της Akazoo- Τέλος η διαπραγμάτευση στον Nasdaq

«Με κοίταξε στα μάτια και αμέσως μου πέταξε το βιτριόλι» - Δείτε τα 75'' της φρίκης σε βίντεο

Τη δάγκωσε  ο σκύλος του γείτονα - Με 32 ράμματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης