Άρτα: Καταδίωξη για Αλβανό που μετέφερε 20 κιλά κάνναβης

Άρτα: Καταδίωξη για Αλβανό που μετέφερε 20 κιλά κάνναβης

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και 200 ευρώ

katadioksi
Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα κινητοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, για να καταδιώξουν ένα ύποπτο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο στην περιοχή του Κομποτίου στην Άρτα.

Σε διάφορα σημεία των δυο νομών στήθηκαν μπλόκα αστυνομικών και τελικά το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε να κινείται στην Ιόνια Οδό, όπου ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στα διόδια του Αγγελοκάστρου Αιτωλοακαρνανίας και ο Αλβανός οδηγός του συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση. Στο εσωτερικό του οχήματος οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο και 200 ευρώ.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι στην μεταφορά του χασίς εμπλέκεται και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή της Αμαλιάδας και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί σε ποιον ή ποιους θα παρέδιδε το φορτίο ο αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών και απείθεια.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βούλα: Οικογενειακή τραγωδία στη φωτιά με μια νεκρή - Από τσιγάρο ξεκίνησε η φωτιά;

Ηλεία: Προκαταρκτική εξέταση για την 27χρονη που μπήκε στην εντατική λίγες ώρες αφού γέννησε

Ιερόσυλοι «χτυπούσαν» ναούς και μαγαζιά στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης