Απάτες με πωλήσεις από e-shop σε Ορεστιάδα και Κιλκίς

Απάτες με πωλήσεις από e-shop σε Ορεστιάδα και Κιλκίς

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκαν δικογραφίες

apati
Πυκνώνουν τα κρούσματα με την πώληση… ανύπαρκτων εμπορευμάτων από διαδικτυακά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών! Μέσα σε ένα 24ωρο εξιχνιάστηκαν δυο απάτες με θύματα υποψήφιους αγοραστές από την Ορεστιάδα και το Κιλκίς.

Στην πρώτη περίπτωση, ένας 34χρονος Έλληνας από περιοχή της Ορεστιάδας εντόπισε το κινητό τηλέφωνο της αρεσκείας του σε διαδικτυακή ανάρτηση από e-shop και, στις 12 Ιανουαρίου, κατέθεσε 425 ευρώ για την αγορά του σε τραπεζικό λογαριασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όμως, δεν το παρέλαβε ποτέ και υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Τριγώνου. Ύστερα από έρευνες, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και σε βάρος του 48χρονου ιδιοκτήτη του e-shop σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Η δεύτερη περίπτωση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας, μετά την καταγγελία ενός Έλληνα κατοίκου του Κιλκίς. Το θύμα είχε καταβάλλει τον περασμένο Ιανουάριο στον τραπεζικό λογαριασμό ενός ηλεκτρονικού καταστήματος το ποσό των 665 ευρώ για την αγορά ενός κινητού τηλεφώνου, αλλά δεν του το έστειλαν από τότε. Ο Έλληνας υπεύθυνος του e-shop ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέες συλλήψεις για λαθραία καπνικά είδη σε Μυτιλήνη, Ερέτρια και Βόλο

Εντοπίστηκε σώα μετά από 2 μέρες 79χρονη αγνοούμενη στο Αγρίνιο

Πέταξαν ηρωίνη και κοκαΐνη μόλις είδαν αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης