Συνελήφθη και άλλο μέλος του κυκλώματος απαγωγής αλλοδαπών στην Άρτα

Συνελήφθη και άλλο μέλος του κυκλώματος απαγωγής αλλοδαπών στην Άρτα

Με μηχανή χωρίς δίπλωμα κυκλοφορούσε ο φύλακας των απαχθέντων

Arta-apagwges
Τον αναζητούσε η Αστυνομία, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ανενόχλητος στην Άρτα με τη μοτοσικλέτα του και μάλιστα χωρίς… δίπλωμα οδήγησης! Ο λόγος για τον «δεσμοφύλακα» του κυκλώματος που απήγαγε μη νόμιμους μετανάστες και τους κρατούσε φυλακισμένους απαιτώντας λύτρα από τους συγγενείς τους!

Ο 32χρονος Πακιστανός είχε ταυτοποιηθεί από την έρευνα της Ασφάλειας και εντοπίστηκε σε περιοχή της Άρτας, όπου συνελήφθη και κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, 270 ευρώ και ένα κινητό. Με την ίδια μηχανή αναζητούσε τους δύο 18χρονους, έναν Αφγανό και έναν Πακιστανό, που είχαν διαφύγει από τον χώρο κράτησής τους και εντόπισε τον έναν, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι στο αριστερό χέρι προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει για να τον οδηγήσει στην αυτοσχέδια φυλακή!

Όμως, ο νεαρός του ξέφυγε και κατέφυγε σε αστυνομικούς, τους οποίους οδήγησε σε μια αποθήκη αγροτικής περιοχής όπου τον κρατούσαν μαζί με άλλους αλλοδαπούς οι απαγωγείς με τη χρήση βίας, ώσπου να καταβάλλουν οι οικογένειές τους τα λύτρα που ζητούσαν, ενώ τους είχαν αρπάξει χρήματα και κινητά. Στο πλαίσιο της επιχείρησης που οργάνωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ένας Αλβανός μέλος του κυκλώματος και κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του.

Ο 32χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, αρπαγή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παραβάσεις των νόμων περί αλλοδαπών, περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος συνεχίζεται.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο αδίστακτος ψευτογιατρός αρνήθηκε στον 14χρονο να φάει ένα σουβλάκι πριν πεθάνει

Επίθεση με βιτριόλι: Χειρουργείται αυτή την ώρα η Ιωάννα

Δείτε βίντεο από τη συμπλοκή μαθητών στου Ζωγράφου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης