Θήβα: Στη ντουλάπα φύλαγαν τα έσοδα της διακίνησης ηρωίνης

Θήβα: Στη ντουλάπα φύλαγαν τα έσοδα της διακίνησης ηρωίνης

Σε μια ντουλάπα του σπιτιού βρέθηκαν κρυμμένα ποσά ύψους 1.017 ευρώ και 93 δολαρίων

Thiva-irwini
Η σύλληψη ενός Έλληνα με μικροποσότητα ηρωίνης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Θήβα, οδήγησε στην σύλληψη μιας νεαρής Ελληνίδας από την οποία την είχε προμηθευτεί. Στην κατοχή της κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή “βράχου”.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά μαζί με τον αλλοδαπό συνεργό της που αναζητείται και στο σπίτι τους κατασχέθηκαν ένα ξύλο κοπής, μια σπάτουλα και μια λεπίδα από χαρτοκόπτη, όλα με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης.

Εκτός από αυτά, σε μια ντουλάπα του σπιτιού βρέθηκαν κρυμμένα ποσά ύψους 1.017 ευρώ και 93 δολαρίων, που αποτελούσαν τα έσοδα του ζευγαριού από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενη για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Δύο συλλήψεις για αλισβερίσι ναρκωτικών στον Βόλο

Η σύλληψη στο λιμάνι του Βόλου ενός 45χρονου επιχειρηματία από την Σκόπελο με μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 49,8 γραμμαρίων, οδήγησε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού σε επιχείρηση για την ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών στον τελικό παραλήπτη τους στο νησί.

Ο 45χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 31χρονο κάτοικο Σκοπέλου, για λογαριασμό του οποίου αγόρασε την ηρωίνη, και όταν συναντήθηκαν συνελήφθη και αυτός. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου τους άσκησε δίωξη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πανελλαδικές εξετάσεις: Αυτά είναι τα θέματα της Φυσικής

«Συναγερμός» σε δημοτικό σχολείο της Ξάνθης - Μαθήτρια θετική στον κορωνοϊό

Βόλος: Το αδέσποτο που υιοθέτησαν έσωσε ανήλικες από διαρρήκτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης