Ζευγάρι παρέλαβε δέμα με κοκαΐνη στη Σάμο

Ζευγάρι παρέλαβε δέμα με κοκαΐνη στη Σάμο

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου

cocaine
Ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών που έκανε έρευνα σε μια εταιρεία ταχυμεταφορών στη Σάμο, στοχοποίησε ένα ύποπτο δέμα και οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα για να συλλάβουν τον παραλήπτη. Λίγο αργότερα, έφτασε ένα ζευγάρι με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Η 64χρονη αλλοδαπή που επέβαινε σε αυτό παρέλαβε το δέμα, ενώ ο 53χρονος Έλληνας συνοδός της την περίμενε στο αυτοκίνητο. Και οι δυο ακινητοποιήθηκαν, το δέμα ανοίχτηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκε μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,4 γραμμαρίου, ενώ και στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,6 γραμμαρίων. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια του ζευγαριού και ο σκύλος ανιχνευτής εντόπισε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 0,18 μέτρου που καλλιεργούσε ο 53χρονος και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων.

Στην πορεία της έρευνας, ταυτοποιήθηκε και ένας 57χρονος Έλληνας ως αποστολέας του δέματος και ζητήθηκε η σύλληψή του από τις αρχές του τόπου κατοικίας του. Ο 57χρονος περιλαμβάνεται στην δικογραφία με την οποία το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου με κατηγορίες για αποστολή, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Samos-skylos-dema-kokaini

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι: Προαυλίζεται μόνη της και λαμβάνει τα γεύματά της κανονικά η 35χρονη

Κρήτη: Νέα στοιχεία για τους «7» που θησαύριζαν με… μαϊμού κολόνιες και προϊόντα

Απολογείται σήμερα ο «μαϊμού» ογκολόγος στον ανακριτή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης