Κως: Έπιασαν διαρρήκτες με κλεμμένα ποδήλατα και ναρκωτικά

Κως: Έπιασαν διαρρήκτες με κλεμμένα ποδήλατα και ναρκωτικά

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω

Kws-podilata-narkwtika
Την άκρη του νήματος στην εξιχνίαση μιας σειράς διαρρήξεων που έχουν αναστατώσει το τελευταίο διάστημα την Κω φαίνεται ότι βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, μετά την σύλληψη ενός 24χρονου Έλληνα και ενός 28χρονου αλλοδαπού που είχαν κλέψει δυο ποδήλατα από μια επιχείρηση ενοικιαζόμενων δικύκλων.

Έπειτα από στοχευμένες έρευνες στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων, οι δυο δράστες συνελήφθησαν και εκτός από τα ποδήλατα τα οποία αποδόθηκαν στον δικαιούχο, βρέθηκαν στις κατοικίες τους διαρρηκτικά εργαλεία και 760 ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και εξετάζεται αν προέρχονται από άλλες κλοπές. Επίσης, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22,2 γραμμαρίων, ένας θρυμματιστής κάνναβης και τρεις ζυγαριές που στρέφουν τις έρευνες και προς την κατεύθυνση της διακίνησης από τους δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Τρεις συλλήψεις για διάρρηξη και στο Αγρίνιο

Τρεις Έλληνες, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Αγρίνιο, όπου διέρρηξαν μια εταιρεία μονωτικών υλικών και αποπειράθηκαν να αρπάξουν ένα συσσωρευτή ρεύματος από περονοφόρο όχημα, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και μία συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης, χωρίς να τα καταφέρουν. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γωγώ Τσαμπά: «Δεν γίνεται να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις»

Αυξήθηκαν οι νοσηλευόμενοι με Covid-19 - Η έξαρση στα Βαλκάνια πιέζει την Ελλάδα

Ηλιούπολη: Πώς προσέγγισε ο καθηγητής τη μαθήτρια όταν εκείνη ήταν στην Α' Γυμνασίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης