Ρόδος: Παρήγγειλαν πίτσες για να... ληστέψουν τον διανομέα!

Ρόδος: Παρήγγειλαν πίτσες για να... ληστέψουν τον διανομέα!

Το φαγητό τους βγήκε... ξινό καθώς συνελήφθησαν άμεσα

pizza-box
Την... φτώχεια επικαλέστηκε ένα ζευγάρι που παρήγγειλε πίτσες από ένα κατάστημα στη Ρόδο, αλλά όταν έφτασε στο σπίτι τους ο διανομέας ο άνδρας που φορούσε κουκούλα τον λήστεψε με την απειλή σπρέι! Ωστόσο, το φαγητό τους βγήκε... ξινό καθώς συνελήφθησαν άμεσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 31χρονη Ελληνίδα παρήγγειλε τηλεφωνικά πίτσες αξίας 20 ευρώ, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και έδωσε την διεύθυνσή της στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας. Όταν έφτασε ο ντελιβεράς και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του ένας άγνωστος με καλυμμένο πρόσωπο που του ζήτησε τις εισπράξεις απειλώντας τον με σπρέι. Τρομοκρατημένος ο νεαρός διανομέας πέταξε τη θήκη με τις πίτσες και βγήκε γρήγορα από το κτίριο ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφαλείας διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η περιγραφή του ληστή ταίριαζε με του 36χρονου Αλβανού συζύγου της 31χρονης και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι σκηνοθέτησε ληστεία για να πάρουν τις πίτσες επειδή πεινούσαν και ήταν... άφραγκοι, ενώ η 31χρονη ισχυρίστηκε ότι είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση, καθώς έχασε τη δουλειά της εξαιτίας του κορωνοϊού. Όμως, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε σε βάρος τους δίωξη για ληστεία από κοινού.


Ειδήσεις σήμερα:


Ηχητικό κλιπ φέρεται να καταγράφει τον Τζόνι Ντεπ να... βογκάει μεθυσμένος σε ιδιωτικό αεροπλάνο

Σουβλάκια, σεξ και... μεθύσια στις φυλακές Κορυδαλλού - Ο ρόλος του Αντώνη του Άραβα

Φρικτός θάνατος για 3χρονη στην Ιαπωνία: Πέθανε από ασιτία - Την παράτησε η μητέρα της για να βρει τον εραστή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης